The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς επισκέπτεται την βίλα - Πιο ενθουσιασμένα από ποτέ τα κορίτσια

Άραγε ποια θα πάρει στο πρώτο ραντεβού;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς επισκέπτεται την βίλα - Πιο ενθουσιασμένα από ποτέ τα κορίτσια

Το «The Bachelor 2» έκανε πρεμιέρα εχθές και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές έχουν ενθουσιαστεί καθώς πέρα από τον Bachelor, στο επίκεντρο είναι οι 21 παίκτριες οι οποίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξαν πως είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Αλέξη.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε το σπίτι προκειμένου να αποκαλύψει ποια παίκτρια από τις 21 θα πάρει μαζί του στην πρώτη βόλτα μακριά από την βίλα.

Όλες φάνηκαν εξαρχής ενθουσιασμένες με αυτή την είδηση αλλά τελικά ποια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να έρθει πιο κοντά στον Bchelor έτσι ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα;

Δείτε παρακάτω την είσοδο του Αλέξη Παππά στην βίλα

The Bachelor 2: Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 7/9 το The Bachelor 2 και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στιγμές... απείρου κάλλους (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν). Μια από τις παίκτριες που τράβηξε την προσοχή εξαρχής και κατάφερε να κερδίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά, ήταν η Έλενα.

Η Έλενα με το καλησπέρα σας εμφανίστηκε φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό! Ο χαρακτήρας της ήταν αυτό που έκανε τον Αλέξη Παππά να μείνει άναυδος στο πέρασμά της.