The Bachelor 2 Highlights (8/9): Το πρώτο ραντεβού, οι καυγάδες και το «καυτό» φιλί του Αλέξη Παππά

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (8/9): Το πρώτο ραντεβού, οι καυγάδες και το «καυτό» φιλί του Αλέξη Παππά

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης (8/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο απολαυστικά highlights. Από το πρώτο ραντεβού που έκανε ο Αλέξης Παππάς, στο πρώτο του φιλί και στους απίστευτους καυγάδες στο σπίτι.

Αυτά είδαμε χθες (8/9) στο The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς επισκέπτεται την βίλα - Πιο ενθουσιασμένα από ποτέ τα κορίτσια

Το «The Bachelor 2» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη και όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές έχουν ενθουσιαστεί καθώς πέρα από τον Bachelor, στο επίκεντρο είναι οι 21 παίκτριες οι οποίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξαν πως είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Αλέξη.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε το σπίτι προκειμένου να αποκαλύψει ποια παίκτρια από τις 21 θα πάρει μαζί του στην πρώτη βόλτα μακριά από την βίλα.

Όλες φάνηκαν εξαρχής ενθουσιασμένες με αυτή την είδηση αλλά τελικά ποια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να έρθει πιο κοντά στον Bchelor έτσι ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα;

Ποια πήρε στο πρώτο ραντεβού ο Αλέξης Παππάς;

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του «The Bachelor» είδαμε πως οι 21 παίκτριες είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν όχι μόνο το ενδιαφέρον του Bachelor αλλά και το χρηματικό έπαθλό. Προφανώς η νικήτρια στο τέλος θα είναι μόνο μια πράγμα που κάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ τους ακόμη πιο δύσκολο.

Ο Αλέξης Παππάς μετά από την άφιξή του στην βίλα αποφάσισε να ενημερώσει τις παίκτριες ποια θα πάρει μαζί του στο πρώτο ραντεβού προκειμένου να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Η Φένια είναι το πρώτο ραντεβού του Bachelor και τα κορίτσια αντιδρούν αρνητικά ζητώντας από την Έλενα, που είχε εξασφαλίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης, να το διακόψει.

Οι πρώτοι τσακωμοί δεν άργησαν να έρθουν - «Άντε που μου το παίζεις και γκομενάρα»

Τα ξεκατινιάσματα στο «The Bachelor 2» έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις κοπέλες να τσακώνονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο ραντεβού του με την Φένια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Έλενα ανέφερε πως η Γιώτα την χαρακτήρισε ως άσχημη, συζητώντας με ορισμένες ακόμη κοπέλες. Τελικά, η Γιώτα παραδέχεται πως το προηγούμενο βράδυ συζήτησαν με την Ιζαμπέλα και τη Νικόλ και κατέληξαν πως είναι από τις πιο αδύναμες.

Από την πλευρά της, η Γιώτα καταγγέλλει πως Ιζαμπέλα, Νατάσα, Νικόλ και Μαριάνθη δημιούργησαν κλίκα, με την Ιζαμπέλα να την χαρακτηρίζει ως ψεύτρα.

Στον τσακωμό πήρε θέση και η Βάσω, με «βαρείς» χαρακτηρισμούς προς τη Γιώτα. «Αυτά που λες για ψεύτρες να τα πεις στον εαυτό σου. Άντε που μου το παίζεις και γκομενάρα».

Η "ιπτάμενη" έκπληξη και το ραντεβού σε... πηλό!

Το «The Bachelor 2» έχει έρθει πιο ανανεωμένο από ποτέ καθώς οι φετινές παίκτριες είναι έτοιμες για τα πάντα. Από την πρεμιέρα κιόλας το feedback από τους τηλεθεατές ήταν αρκετά ευχάριστο καθώς έμειναν άναυδοι από την αποφασιστικότητα των κοριτσιών να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τον Bachelor.

Ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε την βίλα και ενημέρωσε τα κορίτσια ποια θα είναι εκείνη η οποία θα έχει την ευκαιρία να βγει μαζί του στο πρώτο ραντεβού. Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Φένια ενώ από την άλλη τα σχόλια των κοριτσιών δεν ήταν και τα καλύτερα μιας και δεν το πήραν θετικά.

Έτσι, η Φένια εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει το ιπτάμενο "παγκάκι" του ραντεβού και - με τη σειρά της - εκπλήσσει τον Bachelor δίνοντας του ένα φιλί.

Άγριος καβγάς μεταξύ Άντρεας και Βαλέριας

Κανονικός χαμός γίνεται στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να τσακώνονται μεταξύ τους με κάθε αφορμή, τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς έχει βγει ένα υπέροχο ραντεβού με την Φένια.

Όλα άρχισαν, όταν η Βαλέρια πλησίασε με μια κάρτα ανά χείρας, προκειμένου να ανακοινώσει στις υπόλοιπες το ποιες θα πάνε ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά σε ένα νησί. Η ανακοίνωση των ονομάτων έφερε «σεισμό».

Η Βαλέρια ανακοίνωσε τις Άννα, Γιώτα, Φαίη, Άντρεα και Ιζαμπέλα, για να πετάξει την κάρτα, μη βλέποντας το όνομά της και αρχίζοντας μεγάλο καβγά με την Άντρεα. Στον τσακωμό ακούστηκε και η φράση «εσύ είσαι η ρεζίλισσα», σε άλλη μια... μοναδική επίδειξη χρήσης της ελληνικής γλώσσας από τις υποψήφιες νύφες.

Το πρώτο φιλί του Αλέξη Παππά είναι γεγονός

Οι ανατροπές στο «The Bachelor 2» φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς το βράδυ της Τετάρτης 8/9 είδαμε πως ο Αλέξης έκανε είσοδο στην βίλα και ανακοίνωσε στα κορίτσια την πρώτη κοπέλα η οποία θα πάει μαζί του για ραντεβού.

Αυτή που στάθηκε τυχερή ήταν η Φένια, η οποία μόλις άκουσε το όνομα της και ενθουσιασμένη αποχώρησε από το σπίτι μαζί με τον περιζήτητο εργένη. Έτσι, οι δυο τους μεταφέρθηκαν σε μια περιοχή με θάλασσα και ανέβηκαν μαζί σε ένα παγκάκι που κρεμόταν στον αέρα.

Η ίδια από την αρχή φάνηκε να εκδηλώνει φανερά τα συναισθήματά της καθώς δεν δίστασε να κάνει την πρώτη κίνηση. Η Φένια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αλέξη τον φίλησε στο στόμα. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση της Φένιας να με φιλήσει στο στόμα ήταν πραγματικά απρόβλεπτη, αφού της είπα εγώ είμαι ο απρόβλεπτος και εκείνη με εξέπληξε».

Ο Αλέξης Παππάς και η Φένια ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Το βράδυ της Τετάρτης 8/9 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor» όπου και πάλι οι ανατροπές δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Έτσι, ο Bachelor, κοινώς Αλέξης Παππάς πήγε στην βίλα προκειμένου να ανακοινώσει ποια παίκτρια θα πάρει μαζί του στο πρώτο ραντεβού.

Ο Αλέξης Παππάς πήρε μαζί του την Φένια καθώς θέλησε να την γνωρίσει περισσότερο. Οι δυο τους από την πρώτη κιόλας στιγμή φάνηκε να αισθάνονται άνετα μιας και δεν έλειψε το πρώτο κιόλας φιλί με τον Bachelor να μένει άναυδος μετά από την κίνησή της.

Οι δυο τους στην συνέχεια, μετά από μία τρυφερή συζήτηση, κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, "ήρθαν αρκετά κοντά" και εκείνος της προσέφερε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο!

Εμφανώς ενοχλημένος ο Αλέξης Παππάς με τις παίκτριες

Ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος να ζήσει την απόλυτη ερωτική περιπέτεια με τα κορίτσια, αλλά παράλληλα δεν κρύβει την ενόχλησή του στα «ξεκατινιάσματα», αντιδρώντας στο ομαδικό ραντεβού.

Ο Bachelor ανακοίνωσε στις κοπέλες το ποιες θα έπαιρνε μαζί του για ένα μαγευτικό ταξίδι στην Τζιά, με σκάφος, σταφύλι, τραγούδι, θάλασσα και... μπόλικο έρωτα. Οι «μπηχτές» ανάμεσα στις υποψήφιες νύφες, όμως, δε σταμάτησαν ούτε στο ειδυλλιακό τοπίο, με συνέπεια κάποια στιγμή ο Αλέξης να εκνευριστεί.

Ο ίδιος, βλέποντας τις Ιζαμπέλα και Γιώτα να ανταλλάσσουν «μπηχτές», αποφάσισε να παρέμβει, ζητώντας τους να εξηγήσουν τι συνέβη, με αποτέλεσμα εκείνες να... μαζευτούν και να δείξουν έναν πιο γλυκό εαυτό, σταματώντας τον καβγά. Δείτε εδώ επίσης το ραντεβού με την Φένια.