The Bachelor 2: Ιζαμπέλα σε Γιώτα- «Είσαι ψεύτρα και δεν...»

Τσακώθηκαν ξανά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ιζαμπέλα σε Γιώτα- «Είσαι ψεύτρα και δεν...»

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς ακόμη αλλά τα κορίτσια έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους καθώς είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Bachelor, Αλέξη Παππά.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν και στο σημερινό επεισόδιο καθώς η Ιζαμπέλα αλλά και η Γιώτα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους κι ας ήταν στο πρώτο τους ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα είπε χαρακτηριστικά στην Γιώτα «Είσαι ψεύτρα και δε θέλω να μιλάω μαζί σου!» Από την άλλη η Γιώτα δεν το άφησε έτσι καθώς πήρε τον λόγο και της είπε πως είναι ανώριμη. Τι έγινε όμως στην συνέχεια;

Δείτε παρακάτω τον τσακωμό της Γιώτας και της Ιζαμπέλα

The Bachelor 2: Άσχημα τα νέα για τον Παππά - Τρώει "Χ" από το πρώτο ραντεβού

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»