The Bachelor 2 - highlights 9/9: Η έξαλλη Αθηνά, η Αμαζόνα Έλενα και το τραγούδι του Παππά

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 9/9: Η έξαλλη Αθηνά, η Αμαζόνα Έλενα και το τραγούδι του Παππά

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 9/9 επεισόδιο του Bachelor 2, ειδικά με την Αθηνά και την Έλενα. Η δεύτερη ακύρωσε με το πλεονέκτημα που είχε το ραντεβού της πρώτης με τον εργένη, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά στη συνέχεια.

Αυτά είναι τα 9/9 highlights του Bachelor

«Νιώθω αμήχανα με όλα αυτά»

Αυτή τη φορά ο Bachelor, κοινώς Αλέξης Παππάς φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις παίκτριες. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, «Χάνεται η χαλαρή και ρομαντική διάθεση που είχα. Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση».

Η ένταση που επικρατεί ανάμεσά τους μετά τον αρνητικό χαρακτηρισμό προς το πρόσωπο της Έλενας. Η Ιζαμπέλα του μιλά γι’ αυτό και εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Γιώτα, η οποία αρνείται την εμπλοκή της.

Ιζαμπέλα σε Γιώτα- «Είσαι ψεύτρα και δεν...»

Οι εντάσεις δεν έλειψαν και στο χθεσινό επεισόδιο καθώς η Ιζαμπέλα αλλά και η Γιώτα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους κι ας ήταν στο πρώτο τους ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα είπε χαρακτηριστικά στην Γιώτα «Είσαι ψεύτρα και δε θέλω να μιλάω μαζί σου!» Από την άλλη η Γιώτα δεν το άφησε έτσι καθώς πήρε τον λόγο και της είπε πως είναι ανώριμη. Τι έγινε όμως στην συνέχεια;

«Δεν εντυπωσιάστηκα όταν είδα τον Bachelor»

Κάποιες δεν εντυπωσιάστηκαν πολύ όταν είδαν τον Αλέξη Παππά. Πιο συγκεκριμένα, η Λάουρα εξομολογήθηκε στην Νατάσα πως δεν ενθουσιάστηκε τόσο όταν είδε τον Αλέξη ενώ δηλώνει πως δε θα τον διεκδικήσει αλλά θα περιμένει από τον ίδιο να κάνει την πρώτη κίνηση.

Άραγε τι θα κάνει αργότερα η Λάουρα προκειμένου να "ανταπεξέλθει" μέσα στην βίλα μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;

Σε ποια έδωσε το τριαντάφυλλο ο Αλέξης Παππάς;

Ο Αλέξης Παππάς φάνηκε πως ήρθε πιο κοντά με την Ιζαμπέλα αλλά ο ίδιος επέλεξε να δώσει σε εκείνη το τριαντάφυλλο καθώς ήθελε να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα. Μάλιστα, θεωρεί πως η ίδια δεν εκφράζει εύκολα το πώς αισθάνεται.

Από την άλλη τα κορίτσια έμεινα άναυδα μιας και δεν περίμεναν πως θα επέλεγε εκείνην. Βέβαια, δεν έλειψε και το καυστικό σχόλιο της Γιώτας αφού δήλωσε πως «ήταν η τελευταία κοπέλα που περίμενε να πάρει».

Ανατροπή στο ραντεβού του Αλέξη Παππά - Αθηνάς

Ο Αλέξης Παππάς είχε αποφασίσει να πάρει μαζί του στο δεύτερο ατομικό ραντεβού την Αθηνά αντί για την Έλενα. Μάλιστα, μόλις η Έλενα έμαθε τα νέα ενθουσιάστηκε ευχάριστα ενώ παρακάλεσε και τα κορίτσια να μην τους χαλάσουν το ραντεβού.

Τελικά η ανατροπή δεν άργησε να έρθει μια και η Έλενα που εξασφάλισε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης και, επομένως, διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να διακόψει κάποιο ραντεβού προβληματίζεται.

Τελικά, η Έλενα ανακοίνωσε την ξαφνική απόφασή της να πάει εκείνη στο ραντεβού με τον Αλέξη Παππά ενώ τα κορίτσια δεν άργησαν να το σχολιάσουν αρνητικά.

«Η Έλενα πάνω στο άλογο είναι σαν αμαζόνα»

Η Έλενα φαίνεται πως ήταν από την αρχή αποφασισμένη πως είχε έρθει η ώρα να βγει και πάλι με τον Αλέξη καθώς διέκοψε το ραντεβού της Αθηνάς προκειμένου να τον δει και πάλι αφού η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στον Bachelor πως ήθελε να τον δει και πάλι.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους βγήκαν και πάλι σε ένα ατομικό ραντεβού και όπως ήταν λογικό οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά. Μάλιστα, την περίμενε και μια έκπληξη αφού είχαν την δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ατομικού ραντεβού, να ιππεύσουν με τα άλογα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Έλενα πάνω στο άλογο είναι σαν αμαζόνα!». Όπως φαίνεται η Έλενα πήρε την πιο σωστή απόφαση να διακόψει το ραντεβού.

Αυτό είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Αλέξης Παππάς στην Έλενα

Η Έλενα στο τσακ πρόλαβε να διακόψει το ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Αθηνά και όπως φαίνεται το απόλαυσε όσο τίποτα άλλο καθώς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να βγει και πάλι μαζί με τον Bachelor.

Και οι δυο φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν αρκετά μιας και οι δυο τους στην αρχή πήγαν για ιππασία, αλλά δεν στάθηκαν μόνο εκεί. Το ραντεβού ήταν άκρως ρομαντικό ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια ανάμεσά τους. Έτσι, ο Bachelor άρχισε να της σιγοψιθυρίζει μία ρομαντική μελωδία.

Ο ίδιος στην συνέχεια, την ρώτησε εάν δέχεται το τριαντάφυλλο κι εννοείται η απάντησή της ήταν θετική. Τι θα γίνει στην συνέχεια; Υπάρχει πιθανότητά να τους δούμε ως ζευγάρι;

Τα αρνητικά σχόλια των κοριτσιών για το ραντεβού της Έλενας με τον Αλέξη Παππά

Ο Bachelor είχε διαλέξει την... νεοϋορκέζα 26 ετών για μια ρομαντική βόλτα, κάνοντας ιππασία και ξαπλώνοντας σε ένα κρεβάτι πάνω στη λίμνη, αλλά τελικά η Έλενα σταμάτησε το ραντεβού, κάνοντας «κοτόπουλο μπλοκ» στη συμπαίκτριά της, κάτι που την εκνεύρισε αρκετά.

Τα νεύρα της Αθηνάς δεν είχαν περάσει και, κάπως έτσι, επιτέθηκε στην Έλενα στην επιστροφή της στη βίλα. Την αποκάλεσε «κλέφτρα» και επεσήμανε, ότι ποτέ της δε θα σταματούσε ραντεβού άλλης κοπέλας, ακόμη κι αν είχε το πλεονέκτημα.