Σασμός 13/9: Αβάσταχτος πόνος - Αποκαλύπτεται η αλήθεια!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός 13/9: Αβάσταχτος πόνος - Αποκαλύπτεται η αλήθεια!

Η σειρά Σασμός έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται στα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που κάνει! Σήμερα 13/9 αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο αφού θα αποκαλυφθεί κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Σασμός: Η ταυτότητα του Αστέρη

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως O Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε, στο πρόσωπο της Αργυρώς, την Άρτζι. Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα αβάσταχτη, που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Η Άσπα ζει τον παράνομο θυελλώδη δεσμό της με τον Στεφανή, κινώντας όμως τις υποψίες του Μαθιού. Η Στέλλα αναζητά σπίτι για να στεγάσει την κοινή ζωή της με τον Αστέρη, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη σχέση του με την Τζένη. Η Αργυρώ βασανίζεται από τις τύψεις, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματά της για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος;

Σασμός - SPOILER ALERT: Νεκρός ο... - Εξέλιξη θρίλερ!

Σύμφωνα με το Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου όλο το χωριό μιλά για βεντέτα, όταν βρίσκεται νεκρός ο Στεφανής Σταματάκης. Τη φρικτή αλήθεια για το φονιά, όμως, τη γνωρίζει μόνο ο Μανόλης. Ο κύκλος της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, ανοίγει ξανά, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Σασμός alpha λεφτά ηθοποιών

Ο Κώστας είναι σίγουρος για τον παράνομο δεσμό της γυναίκας του, Άσπας, με τον Στεφανή Σταματάκη. Με κάθε τρόπο η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά και η μοίρα γράφει νέα ιστορία. Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Ο πατέρας του είναι νεκρός. Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς;