The Bachelor 2: «Θα επέστρεφα στο Bachelor μόνο αν ο Αλέξης Παππάς...»

Όλα όσα ανέφερε η Βαλέρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Θα επέστρεφα στο Bachelor μόνο αν ο Αλέξης Παππάς...»

Η Βαλέρια είναι η μια από τις δυο παίκτριες που αποχώρησαν στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor». Μάλιστα, η ίδια μας συστήθηκε ως συγγραφέας. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον Αλέξη Παππά.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπαθούσα να μην κλάψω. Δήλωσα αυθόρμητα συμμετοχή, μετά το τελευταίο επεισόδιο. Χάρηκα πολύ όταν είδα ότι ήταν ο Αλέξης, είναι πολύ συμπαθητικός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ελάχιστες κοπέλες ήταν καλές απέναντί μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα με σχολίαζαν. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα. Συμπάθησα πολύ την Αθηνά New York, την Έλενα, τη Φένια και τη Γιώτα».

Για το αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία: «Το έχω σκεφτεί. Αν ο Αλέξης καταλάβει το λάθος του, ίσως το σκεφτώ να επιστρέψω. Αν επιστρέψω θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήρεμη και να αφοσιωθώ στον στόχο μου».

Όσον αφορά στη Λάουρα και το γεγονός ότι ο Αλέξης της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει, η Βαλέρια δήλωσε: «Είχε ξεκάθαρα εριστική συμπεριφορά και τον μείωνε λίγο. Έβαλε τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα της μιλήσει έτσι. «Πιστεύω ότι θα τον κερδίσει η Γιώτα, αν δεν ξαναμπώ εγώ».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βαλέριας από το The Bachelor

The Bachelor 2: «Μου λένε πως μοιάζω με γυναίκα από τον πίνακα του Μποτιτσέλι»

Ο τρόπος που η καθεμία προσεγγίζει τον Bachelor, είναι άκρως διαφορετικός. Αυτή τη φορά όμως η πρώτη παίκτρια που μπήκε με το δεξί είναι η Βαλέρια. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως: «Μου λένε πως μοιάζω με γυναίκα από τον Αναγεννησιακό πίνακα του Μποτιτσέλι».

Άραγε τι θα γίνει ανάμεσα στον Αλέξη και την Βαλέρια; Η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ ζηλιάρα, αλλά φυσικά δε θα του το πει.