GNTM 4 - highlights πρεμιέρας: Οι παλιοί παίκτες, τα φρέσκα πρόσωπα και τα ξεσπάσματα

Όσα είδαμε χθες 12/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights πρεμιέρας: Οι παλιοί παίκτες, τα φρέσκα πρόσωπα και τα ξεσπάσματα

Το GNTM 4 επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star. Μπορεί η Βίκυ Καγιά από φέτος να μην είναι πλέον μαζί με τους υπόλοιπους κριτές όμως στην παρέα μπήκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας υποδέχτηκε και παλιούς παίκτες όπου ανέφερε στους τηλεθεατές πως οι συγκεκριμένοι παίκτες πλέον έχουν ξεκινήσει την δική τους καριέρα και το δικό τους ταξίδι στον χώρο του μόντελινγκ.

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή αλλά αυτή τη φορά ποιος θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα πάρει τα τελικά "Ναι" προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο;

Αναλυτικά τα 12/9 highlights του GNTM 4

Παίκτης που είχε "κοπεί" δοκίμασε και φέτος την τύχη του

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και στην φετινή έχουν να "πέοσουν κορμιά" καθώς ο ανταγωνισμός πρόκειται να είναι μεγάλος. Έτσι, ο πρώτος παίκτης που μπήκε με το δεξί είχε δοκιμάσει την τύχη του πέρυσι όμως τα όνειρά του ναυάγησαν.

Ο ίδιος θέλησε και πάλι να προσπαθήσει καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτό ήταν ένα δυνατό παράδειγμα για εκείνον να μην τα παρατήσει αλλά να κάνει αυτό που όντως επιθυμεί. Μάλιστα, υπήρξαν κάποιοι κριτές οι οποίοι τον θυμόντουσαν.

Μπράτης: «Δεν μοιάζει στην Ζέτα Μακρυπούλια;»

Όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου το πλατό με τις οντισιόν είναι αρκετά ανανεωμένο όπως και η κριτική επιτροπή.

Αναμεσά τους πλέον βρίσκεται και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία αποτελεί ένα φλέγον trend προς τους χρήστες των social media αλλά ειδικά στο Twitter, όπου εκεί δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Μάλιστα, η δεύτερη παίκτρια η οποία μπήκε στις οντισιόν ήταν και η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, η Όλγα Ντάλλα. Με το που μπήκε μέσα οι κριτές έμειναν άφωνοι ενώ ο Άγγελος Μπράτης δεν δίστασε να αναφέρει πως μοιάζει αρκετά με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο cheerleader Κωνσταντίνος που έκλεψε τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά

Ένας που έκλεψε τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν ο cheerleader Κωνσταντίνος που είναι πρωταθλητής στο debate! Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε cheerleader, περπάτησε μπροστά από τους κριτές. Τελικά πέρασε με τέσσερα ναι.

Η yoga instructor που "τρέλανε" τους κριτές

Μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχουμε δει όλους τους υποψήφιους όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οντισιόν έχουν "πάρει φωτιά" από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και οι επιλογές φέτος πρόκειται να είναι πολλά υποσχόμενες.

Πιο συγκεκριμένα μια παίκτρια η οποία "κέντρισε" το ενδιαφέρον των κριτών με το που μπήκε ήταν και της yoga instructor Σαββίνας καθώς έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις των κριτών η Σαββίνα αναμφίβολα έχει όλο το πακέτο προκειμένου να μπει στο σπίτι για να φτάσει στον τελικό στόχο που είναι το έπαθλο. Μέχρι τότε όμως μείνετε συντονισμένοι καθώς οι ανατροπές θα είναι πολλές!

Ξέσπασε ο Δημήτρης Σκουλός - «Πιστεύω ότι δεν σ’ αρέσει το μόντελινγκ, αλλά...»

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Τσέλιου η οποία είναι 18 ετών, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της μας και όπως ανέφερε η ίδια δεν έχει καμία εμπειρία στον χώρο του modelling, το μόνο που κάνει είναι να βγάζει φωτογραφίες για το Instagram.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι το GNTM μπορεί να μου ανοίξει πολλές πόρτες για δουλειά και είναι μια δουλειά που δεν θα βαριέμαι να την κάνω. Έχω τα προσόντα, μόνο το ύψος δεν έχω. Όλα τα υπόλοιπα υπερτερούν».

Από την άλλη ο Δημήτρης Σκουλός της απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Εγώ πιστεύω ότι δεν σ’ αρέσει η μόδα, σου αρέσει όλη αυτή η δημοσιότητα και η λάμψη».

Από την θεολογία πήγε στις οντισιόν του GNTM 4

Ο Γιάννης Μπούτος ο οποίος είναι 21, ήρθε στις οντισιόν προκειμένου να δοκιμάσει κάτι το οποίο ήθελε.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως σπουδάζει θεολογία αλλά δεν είναι κάτι το οποίο όντως του αρέσει. Όπως είναι λογικό οι κριτές τον ρώτησαν διάφορα πράγματα κυρίως για την μόδα. Μπορεί οι κριτές να τον έπιασαν "αδιάβαστο" όμως ήταν κάτι που τους κέντρισε και πάλι το ενδιαφέρον.

Έτσι, ο ίδιος άρπαξε την ευκαιρία μιας και του είπαν πως είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και κάπως έτσι πέρασε στην επόμενη φάση με 4 "ναι" από την κριτική επιτροπή του GNTM.

Η παίκτρια που πέρασε από 40 κύματα - Τα τατουάζ της δίχασαν τους κριτές

Η Ζωή Αμπουκέινας ήρθε στις auditions με κύριο στόχο να αποδείξει ότι και τα κορίτσια με τατουάζ μπορούν να τα καταφέρουν στον χώρο της μόδας.

Βέβαια, η ίδια δίχασε τους κριτές όταν εμφανίστηκε μπροστά τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης θεώρησε ότι τα τατουάζ που έχει “χτυπήσει” πάνω της δεν είναι ωραία.

Μπορεί οι κριτές να είχαν τις δικές τους αμφιβολίες όμως αυτό δεν τους κράτησε πίσω στο να πουν το τελικό "Ναι" Έτσι η ίδια δεν πήρε μόνο ένα αλλά τέσσερα.

Ο Παναγιώτης και οι σαγιονάρες που "έκλεψαν" την παράσταση

Η οντισιόν του Παναγιώτη δεν έμεινε απαρατήρητη καθώς από την αρχή κιόλας έδειξε πως είναι "τρελάκιας". Μάλιστα, εντύπωση έκανε και το γεγονός πως όταν εμφανίστηκε με το μαγιό η σαγιονάρα "έκλεψε" την παράσταση.

Μπράτης: «Δεν μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και...»

Στις οντισιόν είδαμε και τον Ιάσονα Λάιο ο οποίος είναι μοντέλο και δουλεύει ήδη εφτά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Ο ίδιος, απόφάσισε να πάει στο GNTM διότι θεωρεί ότι έχει να του δώσει πολλά πράγματα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός η Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και ο Γιώργος Καράβας έμειναν άφωνοι, καθώς τον γνωρίζουν πολύ καλά. Από την άλλη όμως ο Άγγελος Μπράτης αντέδρασε διαφορετικά καθώς δεν εντυπωσιάστηκε και του την… είπε: Δεν μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και όλοι σε ξέρουν».

«Έχεις πολύ εμπειρία. Δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι άδικο για τα άλλα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία;», ρώτησε ο Άγγελος Μπράτης, με τον Ιάσονα να μην συμφωνεί με αυτό.

TAGS