Σοκ στην Elif - Άγνωστος άνδρας παίρνει στο κυνήγι τη Μελέκ

Οι σημερινές 13/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif - Άγνωστος άνδρας παίρνει στο κυνήγι τη Μελέκ

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 13/9 εξελίξεις της καθημερινής σειράς Elif. Παρόλο που η Μελέκ ζει ευτυχισμένη, ένας άγνωστος άνδρας που την εντοπίζει στο δρόμο, την κυνηγά.

Οι εξελίξεις της σειράς Elif

Η Ματσιντέ ανησυχεί για τη Χουμεϊρά επειδή δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι. Η Μελέκ επισκέπτεται το σχολείο στη γειτονιά της και ζητάει από τον διευθυντή να γράψει την Ελίφ στο σχολείο, παρά το γεγονός πως δεν έχει ταυτότητα. Ο διευθυντής αρνείται να το κάνει γιατί είναι παράνομο και η Μελέκ απογοητεύεται. Ενώ επιστρέφει σπίτι καταλαβαίνει πως κάποιος την ακολουθεί και το βάζει στα πόδια.

Ο Σαφάκ επιδιορθώνει το ποδήλατο του Εμιρχάν και πηγαίνουν μαζί και με τη Ζουλιντέ στο πάρκο. Ενώ η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ κάθονται σε ένα παγκάκι και μιλάνε, ο Εμιρχάν πέφτει από το ποδήλατο και χτυπάει. Ο Τουφάν τον πλησιάζει και τον βοηθάει αλλά φεύγει πριν τον δουν η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ.

Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ πηγαίνει πάλι στο σπίτι και της χτυπάει την πόρτα, μετά την εισβολή του την ώρα που η Ελίφ ήταν μόνη της. Εκείνη αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια και έτσι βάζει έξω από την πόρτα της ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια για να πιστέψει ο σπιτονοικοκύρης της ότι ο άντρας της είναι στο σπίτι.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.