GNTM 4: Εμφανίστηκε με φόρμα και αθλητικά και πέρασε με 4 «ναι»

Ξετρελάθηκαν μαζί της οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Εμφανίστηκε με φόρμα και αθλητικά και πέρασε με 4 «ναι»

Τις τελευταίες μέρες τα έχουμε δει πραγματικά όλα στις οντισιόν του GNTM 4, ωστόσο οι κριτές δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί μπροστά τους παίκτρια με φόρμα, αθλητικά και σκουλαρίκι στο κάτω χείλος.

Η 19χρονη με καταγωγή από την Κρήτη κατάφερε να κάνει τους κριτές να γελάσουν και να ενθουσιαστούν με τα προσόντα της, αν και όπως είπε εκείνη, υπάρχουν αρκετά σημεία επάνω της που δεν της αρέσουν.

Μετά τον 20χρονο διαγωνιζόμενο που τους ξετρέλανε, ήρθε ένα μοντέλο που δεν θυμίζει σε τίποτα όλα τα υπόλοιπα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση με άνεση, με 4 «ναι».

Η οντισιόν της Γιοβάνας που εμφανίστηκε με φόρμα στο GNTM 4

Τον έκοψαν και «άδειασε» την παραγωγή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Αντώνης Κισκήρας, το μοντέλο που πέρασε από οντισιόν στο GNTM 4 αλλά κόπηκε από τους κριτές παρά την εμπειρία που είχε στον χώρο, και δε δίστασε να «αδειάσει» την παραγωγή.

Όπως εξήγησε, αισθάνεται αδικημένος γιατί σε ένα show για μοντέλα, τα αληθινά μοντέλα θα έπρεπε τουλάχιστον να περνούν στην επόμενη φάση, ενώ σχολίασε με αρνητικό τρόπο, τη μεγάλη αναμονή που υπάρχει μέχρι να βρεθείς μπροστά στους κριτές.

«Μου είπαν ότι είμαι καλός, αλλά δεν είμαι τόσο καλός. Έπαιξε ρόλο ότι έχω αναλωθεί αρκετά. Εφόσον κάνεις διαγωνισμό για μοντέλα θα έπρεπε, τουλάχιστον, να “περνούν” την πρώτη φάση! Γι’ αυτό νιώθω λίγο αδικημένος εγώ.

Στις οντισιόν έχει μία αναμονή γύρω στις 13 ώρες. Όταν βγαίνεις στους κριτές, είσαι κομμάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης.

TAGS