GNTM 4: Πλακώθηκαν Μπράτης και Ζενεβιέβ για μία παίκτρια και τελικά της έδωσαν Wild Card

Μεγάλη ένταση στην οντισιόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Πλακώθηκαν Μπράτης και Ζενεβιέβ για μία παίκτρια και τελικά της έδωσαν Wild Card

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 με αφορμή την οντισιόν μίας παίκτριας που δίχασε ιδιαίτερα τους κριτές και μάλιστα έκανε τον Άγγελο Μπράτη και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να τσακωθούν μπροστά της.

H Δομνίκη είναι πρωταθλήτρια στο Παγκράτιο, ωστόσο πάντα είχε την επιθυμία να γίνει μοντέλο. Τα χαρακτηριστικά της εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά η συνολική εικόνα της δεν έπεισε την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό.

Μάλιστα, όταν η Ζενεβιέβ αποφάσισε να της δώσει το όχι και επί της ουσίας να την κόψει, ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και δεν το έκρυψε, τονίζοντας πως πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή παρουσία. Έτσι, προκειμένου να την κρατήσει στο παιχνίδι της έδωσε το Wild Card του και την αποκάλεσε "Bratis Girl", ενώ στο χθεσινό επεισόδιο (13/9) έδωσε την Wild Card της και η Ζενεβιέβ.

Ο καυγάς του Μπράτη και της Ζενεβιέβ στην οντισιόν του GNTM 4

Εμφανίστηκε με φόρμα και αθλητικά και πέρασε με 4 «ναι»

Τις τελευταίες μέρες τα έχουμε δει πραγματικά όλα στις οντισιόν του GNTM 4, ωστόσο οι κριτές δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί μπροστά τους παίκτρια με φόρμα, αθλητικά και σκουλαρίκι στο κάτω χείλος.

Η 19χρονη με καταγωγή από την Κρήτη κατάφερε να κάνει τους κριτές να γελάσουν και να ενθουσιαστούν με τα προσόντα της, αν και όπως είπε εκείνη, υπάρχουν αρκετά σημεία επάνω της που δεν της αρέσουν.

Μετά τον 20χρονο διαγωνιζόμενο που τους ξετρέλανε, ήρθε ένα μοντέλο που δεν θυμίζει σε τίποτα όλα τα υπόλοιπα και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση με άνεση, με 4 «ναι».