Game of Chefs: Η παίκτρια από τη Συρία που «ράγισε καρδιές» με την ιστορία της

«Λύγισαν» οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Game of Chefs: Η παίκτρια από τη Συρία που «ράγισε καρδιές» με την ιστορία της

Το Game of Chefs έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (13/9) και στο σημερινό επεισόδιο, εμφανίστηκε μία παίκτρια από τη Συρία η οποία με την ιστορία της, κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα τους τρεις κριτές.

Η Ρίμα είναι Κούρδη από τη Συρία και αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα της εξαιτίας του πολέμου. Στην κουζίνα, ήθελε να ετοιμάσει ένα πιάτο που θα θυμίζει έντονα την πατρίδα της.

Η παίκτρια του Game of Chefs που έκανε τους κριτές να «λυγίσουν»

«Τους έχω χάσει όλους τους συγγενείς μου, δεν έχει μείνει κανένας. Έχουμε χάσει τα πάντα εκεί, τις περιουσίες μας, όλα. Τώρα στην Ελλάδα δεν ήρθα για να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω δική μου επιχείρηση στην Αθήνα. Και ο σύζυγός μου είναι μάγειρας», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως το πιάτο της δεν ήταν τόσο δυνατό και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Καταστροφή το Game of Chefs για τον ΑΝΤ1

Της... πρεμιέρας έγινε εχθές, Δευτέρα 13/9! Τα περισσότερα projects της ελληνικής τηλεόρασης έκαναν την πρεμιέρα τους και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1, Game of Chefs!

Η μαγειρική εκπομπή του σταθμού έχοντας στο τιμόνι της παρουσίας της Ντορέττα Παπαδημητρίου άνοιξε τις πόρτες της στην prime time ζώνη αλλά... κανείς δεν φαίνεται να ήταν εκεί και να την περιμένει!

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής έκανε μόνο 5,9% (αναλυτικά τέταρτα: 7,2-5,8-5,5-5,2). Με λίγα λόγια ήταν η απόλυτη καταστροφή στην prime time για τον ΑΝΤ1 αφού οι σειρές που έπαιζε σε επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες σημείωναν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Game of Chefs - πρεμιέρα 5,9
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 3.6
  • Mega: Η Γη της Ελιάς 17,7
  • ALPHA: Σασμός 23,6
  • ALPHA: Ο φύλακας 8,8
  • STAR: GNTM 4 20.5
  • OPEN: The A team 8.0

Πολύ φοβόμαστε πως αν έκανε τόσο στην πρεμιέρα, στην δεύτερη ημέρα προβολής θα πέσει ακόμα πιο κάτω κι αν συμβεί αυτό... το κόψιμο είναι αναμενόμενο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Game of Chefs: Διαλύθηκε το πιάτο του λίγο πριν το παραδώσει στους κριτές

Σούσουρο με την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Game of Chefs