Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother 2 - Σύλια: «Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Και είναι βέβαιη για αυτό!

Big Brother 2 - Σύλια: «Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»
TV24 15.09.2021 00:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία νέα ένταση έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Μαίρη και τον Στηβ, με τη Σύλια να μπαίνει στο παιχνίδι και να παρεξηγείται με αφορμή κάποια λόγια που ειπώθηκαν για εκείνη.

Η Σύλια φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ενδιαφέρον για τον Στηβ αφού έχει και αγόρι έξω από το σπίτι, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι πολύ κοντά του.

Οι δηλώσεις της Σύλιας στο Big Brother 2

«Πληροφορήθηκα για κάτι που ο Στηβ σκεφτόταν να μην μου το πει για να μην γίνει σαματάς. Τότε που είχε γίνει το σκηνικό με τη Μαίρη, ειπώθηκε κάτι για εμένα, το οποίο δεν είχε τα κότσια να το πει μπροστά μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Στηβ ξέρει καλά τι άνθρωπος είναι. Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη Μαίρη για τον Στηβ.

Μου αρέσει να υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ δύο ατόμων και κάποιος να ζηλεύει γιατί κι εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω. Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα και όχι εγώ τον Στηβ. Αυτή δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι τον γουστάρει τον Στηβ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι της Σύλιας Καραμολέγκου

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29/8 κι όπως ήταν αναμενόμενο οι αλλαγές στο σπίτι ήταν ιδιαίτερες όπως και οι 14 παίκτες οι οποίοι μπήκαν μέσα με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και η Σύλια Καραμολέγκου η οποία πριν μπει μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν αρκετά γνωστή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Όπως φαίνεται της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το υπέροχο σπίτι της. Μάλιστα, η Σύλια Καραμολέγκου λατρεύει την πιο κλασσική διακόσμηση. Το χρώμα που κυριαρχεί στο σαλόνι αλλά και την κουζίνα είναι το καφέ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι ο Στέφανος

Big Brother 2: «Θέλουν να με φάνε» - Ξέσπασε η Ευδοκία στην αγκαλιά του Πέτσα

Share