Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι ο Στέφανος

Τι συνέβη;

Big Brother 2: Ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι ο Στέφανος
TV24 15.09.2021 00:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Στέφανος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μιας και πλέον δεν αντέχει τις συνθήκες και θέλει να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν είπε στους συμπαίκτες του πως του λείπει να συνευρεθεί με μία γυναίκα. Αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και είπε στον Μεγάλο Αδερφό πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το σπίτι, ενώ νωρίτερα ο Ισίδωρος σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τη Σύλια.

Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανακοίνωσε την απόφασή του. Ο Μεγάλος Αδερφός του τόνισε πως πρέπει να περάσουν 24 ώρες προκειμένου να το σκεφτεί και να το επεξεργαστεί.

Τα λόγια του Στέφανου στον Big Brother

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για τον Στέφανο Νικολό

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αποστείλει ο ΣΚΑΪ, O Στέφανος Νικολός είναι 35 ετών. Με τη χαρακτηριστική μακριά του γενειάδα έρχεται με φόρα και τρέλα από τα Τρίκαλα στο σπίτι του Big Brother! Μάλιστα, είναι αγρότης από τα γεννοφάσκια του. Σήμερα καλλιεργεί περισσότερα από 100 στρέμματα πεπόνια, καρπούζια και βαμβάκι.

 Ποιος είναι ο παίκτης

Η ζωή στο χωριό είναι δύσκολη και κάπως μονότονη. Έτσι είπε να αλλάξει παραστάσεις, να ξεφύγει και να... οργώσει νέα γη. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής, με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο. Μπαίνει στο Big Brother με όρεξη να διεκδικήσει το έπαθλο και γιατί όχι την καρδιά μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης, καθώς δεν του αρέσουν καθόλου οι ξανθιές! Να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Νικολός έχει προσωπικό λογαριασμό στο instagram αλλά έχει επιλέξει να τον κρατήσει ιδιωτικό.

Στέφανος Νικολός - Ο παίκτης του Big Brother

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: «Θέλουν να με φάνε» - Ξέσπασε η Ευδοκία στην αγκαλιά του Πέτσα

Καλό Μεσημεράκι: Της ζήτησαν να πάει στην πρεμιέρα κι εκείνη έριξε άκυρο

Share