Σασμός: Σοκ στο σημερινό 15/9 επεισόδιο - Οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Σοκ στο σημερινό 15/9 επεισόδιο - Οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 15/9 επεισόδιο της σειράς Σασμός. Μια εισαγωγή στο νοσοκομείο σοκάρει, ενώ μια σχέση παράνομη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ζευγάρια χωρίζουν και άλλη περνάνε κρίση.

Οι εξελίξεις του Σασμού απόψε στον ALPHA

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 8

Η Αργυρώ αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στους Βρουλάκηδες, τη στιγμή που ο Νικηφόρος προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Μία σχέση από το παρελθόν, του Αντώνη και της Μαρίνας, λήγει πριν καν ξεκινήσει, και μία σχέση στο παρόν, του Αστέρη και της Στέλλας, περνά κρίση. Η συνάντηση Πέτρου-Αστέρη θα φέρει ένταση με τις μητέρες τους, ενώ ο κόσμος του Μανόλη, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για τη Μαίρη, θα γκρεμιστεί.

Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στην οικογένειά της, την ίδια στιγμή που η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι μόνο στη Βασιλική, αλλά και από κάποιον που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει. Ωστόσο, έχουμε και έναν νεκρό.

Αποκλειστικές εξελίξεις για τη σειρά Σασμός

Η ημέρα της κηδείας του Στεφανή θα αναζωπυρώσει τη βεντέτα του χωριού στον Σασμό. Για την ακρίβεια, οι κάτοικοι θα στραφούν εναντίον του Πέτρου και της οικογένειάς του....

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ενα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία του Στεφανή στο βουνό του χωριού. Οι κάτοικοι από την ημέρα της κηδείας του είναι αναστατωμένοι και η αστυνομία ξεκινά εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να ανακαλύψει μια ώρα γρηγορότερα ποιος πυροβόλησε εναντίον του άτυχου Σταματάκη. Οταν αρχίσουν όλοι να κάνουν λόγο στις καταθέσεις τους για την έντονη αντιπαράθεση του Στεφανή με τον Πέτρο Βρουλάκη, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης δεν θα χάσει χρόνο και θα κινηθεί εναντίον του μικρού γιου της Μαρίνας Βρουλάκη.

«Ο Στεφανής ήθελε να πουλήσει κάτι χωράφια στον Πέτρο και είχαν συμφωνήσει. Λίγο αργότερα όμως ο Στεφανής αθέτησε τον λόγο του και ο Πέτρος τον πίεζε. Του έλεγε ότι δεν είναι σωστό τώρα να κάνει πίσω... Μάλιστα, λίγο πριν τον σκοτώσουν οι δυο τους ήρθαν πάλι σε αντιπαράθεση» θα πουν μεταξύ άλλων οι θαμώνες του καφενείου και εκείνος θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την οικογένεια Βρουλάκη για να μάθει περισσότερα. Δείτε ωστόσο και το επεισόδιο της Δευτέρας 13/9.

Η Αργυρώ και μόνο που μαθαίνει πως ο αδελφός της κινδυνεύει να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε αποφασίζει να τον καλύψει αποκαλύπτοντας στον Αντώνη πού βρισκόταν ο Πέτρος τη στιγμή του μεγάλου φονικού που έχει συγκλονίσει το χωριό. Παρόλο που φαίνεται να ηρεμούν τα πράγματα, η Μαρίνα παραμένει αναστατωμένη, καθώς γνωρίζει ότι το χωριό, οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσε, δεν θα σωπάσουν τόσο εύκολα.

Νεκρός ο Στεφανής στον Σασμό

«Θέλω να προσέχεις, αγόρι μου. Δώσε μου την υπόσχεση πως θα έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Τους φοβάμαι τους ανθρώπους εδώ», θα πει στον Πέτρο, ο οποίος θα την καθησυχάσει λέγοντάς της πως πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους δικούς της. «Ο κόσμος θέλει πάντα να βλέπει να χύνεται αίμα», του λέει εν συνεχεία. Και τελικά τα λόγια της θα αποδειχτούν προφητικά, αφού λίγη ώρα αργότερα σύσσωμο το χωριό θα στραφεί εναντίον του Πέτρου και της οικογένειάς του. Η έχθρα αυτή τη φορά δεν θα μείνει στα λόγια. Η οικογένεια Βρουλάκη θα δεχτεί μέσα στη νύχτα σφοδρή επίθεση στο σπίτι από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως. Μαρίνα, Αργυρώ και Πέτρος θα σωθούν από θαύμα...

Να σημειώσουμε πως η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία και στο Twitter επικρατεί χαμός σε κάθε ημέρα προβολής επεισοδίου.

Ο Αστέρης μαθαίνει έντρομος πως το κορίτσι που μπήκε τόσο απρόσμενα στη ζωή του δέχτηκε επίθεση από πυροβολισμούς και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, καθώς η Στέλλα δίπλα του παραμονεύει ή μάλλον... ετοιμάζει το σπίτι που θα ζήσουν μαζί. Θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να σιγουρευτεί πως είναι καλά, αλλά και πάλι δεν θα ησυχάσει αν δεν τη δει. Μετά από αυτό το περιστατικό θα καταλάβει πως η σχέση του με τη Στέλλα πρέπει να τελειώσει για να αφοσιωθεί στην Αργυρώ, παρόλο που ξέρει πως δεν θα έχει ποτέ μια φυσιολογική σχέση μαζί της.