Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Elif: «Που ήσασταν τόσα χρόνια» - Απρόσμενη επίσκεψη για την Ματσιντέ

Οι σημερινές 15/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: «Που ήσασταν τόσα χρόνια» - Απρόσμενη επίσκεψη για την Ματσιντέ
TV24 15.09.2021 11:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή τούρκικη σειρά Elif. Ο 5ος κύκλος έχει ξεκινήσει και νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ιστορία. Ανάμεσα τους και μια γυναίκα που η Ματσιντέ έχει να δει εδώ και 35 χρόνια.

Οι εξελίξεις στην σειρά του STAR, Εlif

Ο Τουφάν αγοράζει ένα όπλο παιχνίδι για τον Εμιρχάν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον πλησιάσει. Ο Εμιρχάν δε δέχεται το δώρο επειδή η μητέρα του δεν του επιτρέπει να παίρνει πράγματα από αγνώστους. Όμως τελικά ο Εμιρχάν παίρνει το δώρο και το κρατάει κρυφό από τη Ζουλιντέ. Η Ελίφ μιλάει με την Ασλί και λίγο αργότερα τη γνωρίζει και η Μελέκ.

Η Ασλί επιμένει να γράψει την Ελίφ στο σχολείο και η Μελέκ της εξηγεί ποιο είναι το πρόβλημα. Η Ασλί υπόσχεται να βοηθήσει την Ελίφ. Η Ματσιντέ συγκινείται όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη της αδελφής της, της Κιγιμέτ, την οποία έχει να δει 35 ολόκληρα χρόνια. Η Χουμεϊρά γνωρίζει τη θεία της αλλά δεν την εμπιστεύεται.

Αντίθετα ο Κερέμ χαίρεται πολύ που τη βλέπει, παρόλο που βλέπει φαντάσματα και πήγε να πεθάνει. Η Κιγιμέτ εξηγεί στη Ματσιντέ για ποιους λόγους δεν επέστρεψε και εκείνη νιώθει μεγάλη θλίψη για όσα ακούει. Οι δύο γυναίκες ανοίγουν την καρδιά τους η μία στην άλλη.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνία στην Elif - Δύο άνδρες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της Μελέκ

Σοκ στην Elif - Άγνωστος άνδρας παίρνει στο κυνήγι τη Μελέκ

Share