Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ο Κερέμ βλέπει φαντάσματα - Κινδυνεύει να...

Οι σημερινές 14/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Ο Κερέμ βλέπει φαντάσματα - Κινδυνεύει να...
TV24 14.09.2021 08:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Φαντάσματα βλέπει ο Κερέμ μετά την απόφαση της Σουρειγιά να φύγει από την Τουρκία και να μετακομίσει για δουλειά στο Λονδίνο. Οι εξελίξεις στην Elif, είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 14/9 εξελίξεις της Elif στο STAR

Ο Κερέμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Σουρεγιά και κινδυνεύει να τρακάρει όταν βλέπει μια γυναίκα και νομίζει πως είναι εκείνη. Όμως δεν είναι. Η Παρλά περιμένει τον Κερέμ να έρθει στη γαμήλια τελετή ενός φίλου της. Του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της.

Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και θέλει να ηρεμήσει και να μείνει μόνος του αλλά η Παρλά είναι συνεχώς μπροστά του. Η Παρλά τον ρωτάει τι του συμβαίνει και εκείνος της απαντάει πως νόμιζε ότι είδε τη Σουρεγιά. Η Παρλά τηλεφωνεί αμέσως στον πατέρα της για να βεβαιωθεί πως η Σουρεγιά είναι ακόμα στο Λονδίνο και εκείνος της το επιβεβαιώνει. Η Μελέκ κοιμάται αγκαλιά με την Ελίφ και βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη, ότι η Ελίφ έχει χαθεί.

Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος της φόβος. Η Μελέκ πρέπει να πάει στη δουλειά της και να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Της ζητάει να μείνει μέσα στο σπίτι και να κλειδώσει την πόρτα, καθώς τις προάλλες ένας άγνωστος άνδρας την κυνήγησε.

Η μικρή συμφωνεί αλλά όταν η μητέρα της φεύγει, η Ελίφ πηγαίνει με τα βιβλία της στο πάρκο. Η Ασλί βλέπει την Ελίφ και την πλησιάζει. Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα στη γειτονιά και συναντάει ξανά τον Τουφάν. Στην αρχή ο μικρός τρομάζει αλλά ο Τουφάν του δίνει την μπάλα του και του λέει να είναι προσεχτικός. Ο Σαφάκ λέει στη Ζουλιντέ πως μίλησε στη μητέρα του για εκείνη.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναστάτωση στην Elif - Ο Τσαγκλάρ απειλεί την Πάρλα

Αγωνία στην Elif - Δύο άνδρες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της Μελέκ

Share