Game of Chefs: «Αυτό δεν τρώγεται» - Άναυδοι οι κριτές

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Game of Chefs: «Αυτό δεν τρώγεται» - Άναυδοι οι κριτές

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Game of Chefs μιας και η προσπάθεια ενός παίκτη έκανε τους κριτές να μετανιώσουν για την επιλογή τους να δοκιμάσουν.

Ο Γιώργος ταξίδεψε από την Κρήτη με την κοπέλα του για να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης και της ισότητας, μέσα από τη μαγειρική του. Αν και είναι ικανοποιημένος με το πιάτο του, οι κριτές φάνηκε να μην ενθουσιάζονται, ενώ την ίδια στιγμή, τα νούμερα τηλεθέασης του show είναι πάρα πολύ χαμηλά.

Η οντισιόν του παίκτη που άφησε άναυδους τους κριτές

«Νομίζω μας κάνουν πλάκα… Αυτό δεν τρώγεται, μην το ξανακάνεις. Δείξε αλλιώς το μήνυμά σου για αγάπη κι ισότητα. Δεν τρώγεται», του είπαν οι κριτές.

Βίντεο από τις εκπλήξεις Λιάγκα - Σκορδά στην Ρίμα από το Game of Chefs

Το Game of Chefs έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (13/9) και στο δεύτερο επεισόδιο, εμφανίστηκε μία παίκτρια από τη Συρία η οποία με την ιστορία της, κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα τους τρεις κριτές. Όπως και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά, αλλά και όλο τον ΑΝΤ1.

Η Ρίμα είναι Κούρδη από τη Συρία και αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα της εξαιτίας του πολέμου. Στην κουζίνα, ήθελε να ετοιμάσει ένα πιάτο που θα θυμίζει έντονα την πατρίδα της.

«Τους έχω χάσει όλους τους συγγενείς μου, δεν έχει μείνει κανένας. Έχουμε χάσει τα πάντα εκεί, τις περιουσίες μας, όλα. Τώρα στην Ελλάδα δεν ήρθα για να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω δική μου επιχείρηση στην Αθήνα. Και ο σύζυγός μου είναι μάγειρας», είπε χαρακτηριστικά και συγκίνησε τους κριτές (Δείτε την audition της).

Μπορεί το πιάτο της να μην ήταν τόσο δυνατό και να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, δέχτηκε όχι μια, αλλά δυο εκπλήξεις από τους παρουσιαστές του Πρωινού και τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Ρίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία στο Game Of Chefs, αλλά και για τη ζωή της. Αυτό όμως που θα γινόταν στη συνέχεια δεν το περίμενε.

Την στιγμή που έκαναν σύνδεση με το μαγαζί που διατηρεί στην Αθήνα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, της αποκάλυψαν πως θα της ανακαινίσουν το εστιατόριο με έξοδα του ΑΝΤ1. Ενώ, το δεύτερο δώρο που της έκαναν ήταν μια δωροεπιταγή από σούπερ μάρκετ αξίας 10.000 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, η Ρίμα ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψει το τι της έλεγαν οι παρουσιαστές του Πρωινού και δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί.