Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Θανάσιμος κίνδυνος για την οικογένεια της Ματσιντέ - «Δεν υποπτεύθηκαν τίποτα»

Ο άνθρωπος που καταστρώνει σχέδια για να τους καταστρέψει

Elif: Θανάσιμος κίνδυνος για την οικογένεια της Ματσιντέ - «Δεν υποπτεύθηκαν τίποτα»
TV24 16.09.2021 08:04
Από Ελένη Ζουγανέλη

Άσχημη παγίδα έχουν στήσει στην οικογένεια της Ματσιντέ στην Elif, με σκοπό να την καταστρέψουν και να της πάρουν την περιουσία. Ο άνθρωπος που θέλει να το κάνει αυτό... είναι η αδερφή της, που την επισκέφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο.

Οι εξελίξεις της σειράς Elif στο STAR

H Μελέκ νιώθει μεγάλη πίεση επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα στην κόρη της. Ξέρει όμως πως πρέπει να παραμείνει δυνατή για εκείνη.

Ο Τουφάν επιστρέφει και τρομοκρατεί τη Ζουλιντέ λέγοντας της πως θα πει στον Εμιρχάν ότι είναι ο πατέρας του. Ο Σαφάκ στέκεται στο πλευρό της Ζουλιντέ και την υποστηρίζει και αυτή η οικειότητα ανάμεσά τους γίνεται αντιληπτή από τον Τουφάν , που καταστρώνει νέα σχέδια για να κάνει την Ζουλιντέ να υποφέρει.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός εχθρός του ζευγαριού. Η μητέρα του Σαφάκ, η Λεμάν αλλά και η παρολίγο νύφη της, η Αλέβ, είναι εξαιρετικά ενοχλημένες με τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ στέλνει μήνυμα στη Χουμεϊρά με τους άντρες του για να την κερδίσει πίσω αλλά εκείνη το μόνο που επιθυμεί είναι να ξεχάσει το παρελθόν και να προχωρήσει στη ζωή της.

Η Κιγιμέτ και η Ματσιντέ μιλάνε για τα χρόνια που πέρασαν και όσα συνέβησαν. Η Ματσιντέ δεν ξέρει ότι η Κιγιμέτ έχει άλλα σχέδια για εκείνη και την οικογένειά της.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνία στην Elif - Δύο άνδρες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της Μελέκ

Σοκ στην Elif - Άγνωστος άνδρας παίρνει στο κυνήγι τη Μελέκ

Share