Game of Chefs: Συγκίνησε η ιστορία του παίκτη για την δολοφονία του πατέρα του

«Ράγισαν» οι κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Game of Chefs: Συγκίνησε η ιστορία του παίκτη για την δολοφονία του πατέρα του

Λίγες μέρες μετά την ιστορία της παίκτριας που ήρθε από τη Συρία, μία νέα ιστορία συγκλόνισε τους κριτές του Game of Chefs, μιας και ένας παίκτης μίλησε για τη δολοφονία του πατέρα του.

Μέσα από αυτή την ιστορία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε τη μαγειρική και συγκίνησε με τα λόγια του.

Η αποκάλυψη του παίκτη στο Game of Chefs

«Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009. Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τα πρατήρια. Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο από τις εκπλήξεις Λιάγκα - Σκορδά στην Ρίμα από το Game of Chefs

Το Game of Chefs έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (13/9) και στο δεύτερο επεισόδιο, εμφανίστηκε μία παίκτρια από τη Συρία η οποία με την ιστορία της, κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα τους τρεις κριτές. Όπως και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά, αλλά και όλο τον ΑΝΤ1.

Η Ρίμα είναι Κούρδη από τη Συρία και αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα της εξαιτίας του πολέμου. Στην κουζίνα, ήθελε να ετοιμάσει ένα πιάτο που θα θυμίζει έντονα την πατρίδα της.

«Τους έχω χάσει όλους τους συγγενείς μου, δεν έχει μείνει κανένας. Έχουμε χάσει τα πάντα εκεί, τις περιουσίες μας, όλα. Τώρα στην Ελλάδα δεν ήρθα για να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω δική μου επιχείρηση στην Αθήνα. Και ο σύζυγός μου είναι μάγειρας», είπε χαρακτηριστικά και συγκίνησε τους κριτές (Δείτε την audition της).

Μπορεί το πιάτο της να μην ήταν τόσο δυνατό και να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ωστόσο, δέχτηκε όχι μια, αλλά δυο εκπλήξεις από τους παρουσιαστές του Πρωινού και τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Ρίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία στο Game Of Chefs, αλλά και για τη ζωή της. Αυτό όμως που θα γινόταν στη συνέχεια δεν το περίμενε.

Την στιγμή που έκαναν σύνδεση με το μαγαζί που διατηρεί στην Αθήνα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, της αποκάλυψαν πως θα της ανακαινίσουν το εστιατόριο με έξοδα του ΑΝΤ1. Ενώ, το δεύτερο δώρο που της έκαναν ήταν μια δωροεπιταγή από σούπερ μάρκετ αξίας 10.000 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, η Ρίμα ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψει το τι της έλεγαν οι παρουσιαστές του Πρωινού και δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί.