Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης πήρε το βέτο

Η στρατηγική των παικτών ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης πήρε το βέτο

Μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, οι παίκτες, στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 αγωνίστηκαν προκειμένου να πάρει ένας από αυτούς το βέτο. Το βέτο παράλληλα έδινε και την ασυλία σε αυτόν που θα το κέρδιζε.

Η παρέα του Στηβ ήταν αποφασισμένη να κερδίσει το βέτο προκειμένου να μην το χρησιμοποιήσουν και άρα να μην αλλάξουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η στάση τους αυτή ενόχλησε τους υπόλοιπους παίκτες ωστόσο στο τέλος το βέτο πήγε στη Σαμάνθα.

Μετά την επικοινωνία της με τον Big Brother, ανακοίνωσε πως δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το βέτο καθώς ο Στηβ της ζήτησε να μην το κάνει.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε το βέτο στο Big Brother 2

Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία - «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα προχώρησε η Σοφία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2. Η ηθοποιός βρέθηκε στο δωμάτιο μόνη της μετά τον καυγά της με τον Στηβ και απευθυνόμενη στις κάμερες μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε.

Πριν από λίγο καιρό, στο ξέσπασμα του πρώτου lockdown, η Σοφία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα οικονομικά της.

Σήμερα, εξήγησε πως έκανε κατά καιρούς πολύ σκληρές δουλειές και όλα τα λεφτά της τα ξόδευε στο «αχάριστο θέατρο», το οποίο δεν τη βοήθησε ποτέ πραγματικά.