Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Οργισμένος ο Στηβ με τη Σοφία - «Την ξεμπροστιάσαμε»

Τον ψήφισε και τα πήρε

Big Brother 2: Οργισμένος ο Στηβ με τη Σοφία - «Την ξεμπροστιάσαμε»
TV24 17.09.2021 00:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εξαιρετικά ενοχλημένος είναι ο Στηβ με τη Σοφία τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα το γεγονός ότι τον ψήφισε τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 αποκάλυψε πως έχει καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

Τα σχόλια του Στηβ για τη Σοφία στο Big Brother 2

«Δεν είναι πολύ καλή ηθοποιός όπως λέει ότι είναι. Πετάει σπόντες και μιλάει στις κάμερες μόνη της. Μιλάει για εμάς πίσω από την πλάτη μας και τα λέει δυνατά στη Μαίρη για να ακούμε τι λέει. Λειτουργεί βάσει μεγάλου σχεδίου», είπε χαρακτηριστικά στον Μεγάλο Αδερφό.

Νέα χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ

Μία νέα ειλικρινή συζήτηση έκατσαν να κάνουν ο Στηβ με τη Σύλια στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, μετά τον καυγά του πρώτου με τη Μαίρη και μετά τα όσα ειπώθηκαν για το μεταξύ τους από τον Ισίδωρο.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση», είπε ο Στηβ που φαίνεται πως τρέφει αισθήματα για την Σύλια.

«Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα. Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι», του απάντησε η Σύλια, ενώ από τη μεριά του, ο Μιλάτος της είπε:

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Σου έκανα ένα χαζοφλερτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Αρπάχτηκαν Μαίρη και Κωστής - «Όταν βγήκα εγώ υποψήφια...»

Big Brother 2: Απίστευτη η ομοιότητα του Παναγιώτη Πέτσα με τον αδερφό του - "Κόκκαλο" η Μαλέσκου

Share