The Bachelor 2: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον Αλέξη Φαίη και Φένια

«Είναι ύπουλη.. φίδι!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον Αλέξη Φαίη και Φένια

Την βίλα των κοριτσιών επισκέφθηκε στο αποψινό (17/9) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς προκειμένου να κάνουν μια ομαδική δοκιμασία. Ωστόσο, χρειάστηκε να διακοπεί για μερικά λεπτά, καθώς η Φαίη και Φένια μόνο που δεν πλακώθηκαν!

Οι δύο -πρώην πλέον- φίλες δεν έχουν σταματήσει να φαγώνονται μεταξύ τους, καθώς η Φένια κάρφωσε την χυλόπιτα που έφαγε η Φαίη από τον Αλέξη στο ατομικό τους ραντεβού.

Ο Αλέξης παρατήρησε την ένταση τους στο παιχνίδι που έπαιξαν και ενώπιων όλων των κοριτσιών τις ρώτησε τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Τότε, η Φαίη χρειάστηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη όλο το σκηνικό, με την Φένια από την άλλη να τα αρνείται όλα κατηγορηματικά!

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.