The Bachelor 2 Highlights (17/9): Οι καυγάδες, τα ραντεβού και η παίκτρια που αποχώρησε

Ο κακός χαμός για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (17/9): Οι καυγάδες, τα ραντεβού και η παίκτρια που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (17/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τους ομηρικούς καυγάδες των κοριτσιών, στα ραντεβού που πήγε ο Αλέξης Παππάς και στην παίκτρια που αποχώρησε από τη βίλα.

Αυτά είδαμε χθες στο The Bachelor 2 (17/9)

«Πλακώθηκαν» μπροστά στον Αλέξη Φαίη και Φένια

Την βίλα των κοριτσιών επισκέφθηκε στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς προκειμένου να κάνουν μια ομαδική δοκιμασία. Ωστόσο, χρειάστηκε να διακοπεί για μερικά λεπτά, καθώς η Φαίη και Φένια μόνο που δεν πλακώθηκαν!

Οι δύο -πρώην πλέον- φίλες δεν έχουν σταματήσει να φαγώνονται μεταξύ τους, καθώς η Φένια κάρφωσε την χυλόπιτα που έφαγε η Φαίη από τον Αλέξη στο ατομικό τους ραντεβού.

Ο Αλέξης παρατήρησε την ένταση τους στο παιχνίδι που έπαιξαν και ενώπιων όλων των κοριτσιών τις ρώτησε τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Τότε, η Φαίη χρειάστηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη όλο το σκηνικό, με την Φένια από την άλλη να τα αρνείται όλα κατηγορηματικά!

Απογοητευμένη η Άντρεα - Βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη αλλά δεν πήρε τριαντάφυλλο

Πάλεψε και κέρδισε στην χθεσινή (17/9) ομαδική δοκιμασία του The Bachelor η Άντρεα, στην οποία πλακώθηκαν Φαίη και Φένια, κερδίζοντας ταυτόχρονα και ένα ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Οι δυο τους δείπνησαν σε ένα πολύ όμορφο μέρος και άνοιξαν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον. Εκείνη φάνηκε να περνάει πολύ όμορφα, ωστόσο ο Αλέξης ήταν αρκετά μπερδεμένος, καθώς πολλά από αυτά που του έλεγε η Άντρεα δεν ήταν κοντά στις απόψεις του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην της δώσει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο, καθώς ο Αλέξης δεν ένιωσε ρομαντισμό, με την ίδια να επιστρέφει στην βίλα άκρως απογοητευμένη.

«Θα την ξεμπροστιάσω μπροστά σε όλες την Αθηνά New York! Θα την πατήσω κάτω»

Για ακόμη μια φορά, η Ιζαμπέλα -γνωστή για τους τσακωμούς της στο Bachelor- έριξε τα καρφιά της για τις συμπαίκτριες της, με την Αθηνά New York να βρίσκεται αυτή τη φορά στο επίκεντρό της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη παίκτρια, ανέφερε πως όταν βρισκόταν στο μπάνιο, η Αθηνά της επιτέθηκε και ξεκίνησε να της ρίχνει... κατάρες.

Το γεγονός αυτό το εκμυστηρεύτηκε στις φίλες της ενώ έπειτα δήλωσε στην κάμερα πως θα την ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλες και πως... θα την πατήσει κάτω.

Ξετρελάθηκε ο Αλέξης Παππάς με την Ιωάννα - Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Ένα ακόμη ατομικό ραντεβού είδαμε στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο του The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να προσκαλεί αυτή τη φορά την Ιωάννα στο σπίτι του.

Η ίδια έχει εκφράσει από την πολύ αρχή το έντονο ενδιαφέρον της για εκείνον, με τον Αλέξη από την άλλη να δείχνει αρκετά εντυπωσιασμένος.

Στο πρώτο τους ραντεβού λοιπόν η Ιωάννα του έμαθε να φτιάχνει κοκτέιλ ενώ αργότερα βούτηξαν στην πισίνα, με αποτέλεσμα να έρχονται πολύ κοντά.

Ο Αλέξης έκανε αρκετές φορές την κίνηση να την φιλήσει στο στόμα, ωστόσο η Ιωάννα έμενε στο φιλί στο μάγουλο. Τελικά, κατάφερε και πήρε το τριαντάφυλλο, σε αντίθεση με την Άντρεα.

Ασύλληπτος τσακωμός στην Τελετή των Ρόδων

Ένας κανονικός σκοτωμός σημειώθηκε στην χθεσινή Τελετή των Ρόδων του Bachelor μεταξύ της Φαίης και της Άννας. Και οι δύο έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα να γίνονται μεταξύ τους όλο και πιο ανταγωνιστικές.

Ο Αλέξης κάλεσε και τις δύο κοπέλες στον καναπέ προκειμένου να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, αυτό είχε πολύ άσχημη τροπή. Και αυτό γιατί και οι δύο άρχιζαν να φωνάζουν, με τον Αλέξη να μην αντέχει άλλο και να σηκώνεται να φεύγει.

Μάλιστα, η Φαίη δεν δίστασε να ρίξει την σαμπάνια πάνω στην Άννα και να γίνει ο κακός χαμός, ενώ πριν λίγο είχε τσακωθεί και με την Φένια.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων

Ένα ακόμη επεισόδιο του The Bachelor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (17/9) μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Μάλιστα, είχαμε μια ακόμη αποχώρηση από την βίλα.

Για ακόμη μια φορά, οι 17 κοπέλες... σφάχτηκαν μεταξύ τους ενώ είδαμε και δύο ατομικά ραντεβού, αυτό με την Άντρεα και την Ιωάννα, με την δεύτερη να παίρνει μάλιστα και τριαντάφυλλο.

Στο τέλος της βραδιάς, τα κορίτσια ετοιμάστηκαν για την Τελετή των Ρόδων, στην οποία σημειώθηκε και ένα φοβερός τσακωμός, ανάμεσα στην Φαίη και την Άννα, με τον Αλέξη Παππά να γίνεται έξαλλος και να αποχωρεί.

Τελικά, η παίκτρια που ήρθε λιγότερο κοντά με τον Bachelor και αποχώρησε ήταν η Ειρήνη, με τις περισσότερες κοπέλες να μένουν άναυδες στο άκουσμα του ονόματος της, καθώς περίμεναν την Φαίη.