The Bachelor 2: Έπεσαν μπινελίκια στο σπίτι - «Βούλωσέ το»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Έπεσαν μπινελίκια στο σπίτι - «Βούλωσέ το»

Στο στόχαστρο των παικτριών του The Bachelor 2 βρέθηκε για ακόμα μία φορά η Γιώτα, η οποία κατάφερε να πάρει το τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά. Η κίνηση αυτή ενόχλησε πολύ τα υπόλοιπα κορίτσια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πολύ μεγάλος καυγάς στο σπίτι.

Η Γιώτα τσακώθηκε κυρίως με την Νικόλ αλλά στον καυγά συμμετείχε και η Ιζαμπέλα, η οποία δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Η Ιζαμπέλα μάλιστα έβρισε τη Γιώτα κανονικά και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε έξαλλη από τον καναπέ.

H Γιώτα από τη μεριά της δεν ασχολήθηκε και ιδιαίτερα μιας και αυτό που την ενδιέφερε στην πραγματικότητα ήταν το τριαντάφυλλο του Αλέξη.

Ο χαμός που έγινε στο The Bachelor 2

Χαμός στο ομαδικό ραντεβού με τη Γιώτα - «Πόσο γελοία Θεέ μου»

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλέξη Παππά. Στο στόχαστρο μπήκε για ακόμα μία φορά η Γιώτα, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει και μεγάλες συμπάθειες μέσα στο σπίτι του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια έπαιξαν bowling και η Γιώτα κατάφερε να κάνει strike. Με το που τελείωσε την προσπάθειά της, φώναξε: «Φάτε τη σκόνη μου».

Μόλις την άκουσε η Ιζαμπέλα ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει: «Βρες τις δικές σου ατάκες, Θεέ μου πόσο γελοία είναι δεν μπορεί καν να βρει τις δικές της ατάκες».

Ο καυγάς αυτός έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αποκάλυψε πως αισθάνεται πολύ αμήχανα με αυτό που συμβαίνει.

Η Ιζαμπέλα δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Αγνώριστη με μέση δαχτυλίδι το 2015

Είναι σίγουρα μια από τις προσωπικότητες που μαγνήτισαν το τηλεοπτικό κοινό με το καλησπέρα σας στο The Bachelor! Όπως σας αποκαλύψαμε είχε πάει και στο Deal του Χρήστου Φερεντίνου στο παρελθόν και είχε τρελάνει τον τραπεζίτη! Εκτός από αυτό, όμως, η Ιζαμπέλα το 2015 μοίραζε εγκεφαλικά στις πίστες με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2

The Bachelor 2 ΙζαμπέλαThe Bachelor 2 Ιζαμπέλα Παυλίδου

Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη… ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή ενώ μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο της τραγούδι με τίτλο ‘’Στα Μπαράκια’’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα.