The bachelor 2 trailer 9/9: Εκτός εαυτού η Ιζαμπέλα - "Είσαι ψεύτρα"

Ακόμα ένα μαλλιοτράβηγμα μπροστά στον Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The bachelor 2 trailer 9/9: Εκτός εαυτού η Ιζαμπέλα -

Το πρώτο φιλί του Αλέξη Παππά με παίκτρια του The Bachelor 2 είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό 8/9 επεισόδιο που πήγε το πρώτο του ρομαντικό ραντεβού! Σήμερα 9/9 θα έχουμε το δεύτερο...

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω ο Αλέξης Παππάς, αν καταλάβαμε καλά, διαλέγει για δεύτερο ραντεβού την Αθηνά αλλά η Έλενα χρησιμοποιώντας το δικαίωμα που της έδωσε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης θα κόψει το ραντεβού αυτό και θα πάει εκείνη με τον Αλέξη!

Σήμερα θα δούμε Αλέξη και Έλενα να έρχονται πολύ κοντά! Εννοείται πως οι καυγάδες δεν πρόκειται να λείψουν από την βίλα με πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά την Ιζαμπέλα.

Το trailer του αποψινού 9/9 επεισοδίου του Bachelor

The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Αγνώριστη με μέση δαχτυλίδι το 2015

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2

The Bachelor 2 ΙζαμπέλαThe Bachelor 2 Ιζαμπέλα Παυλίδου

Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη… ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή ενώ μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο της τραγούδι με τίτλο ‘’Στα Μπαράκια’’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα.