The Bachelor 2: Το πρώτο φιλί του Αλέξη Παππά είναι γεγονός

Η τρυφερή στιγμή στην κάμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Το πρώτο φιλί του Αλέξη Παππά είναι γεγονός

Οι ανατροπές στο «The Bachelor 2» φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς το βράδυ της Τετάρτηw 8/9 είδαμε πως ο Αλέξης έκανε είσοδο στην βίλα και ανακοίνωσε στα κορίτσια την πρώτη κοπέλα η οποία θα πάει μαζί του για ραντεβού.

Αυτή που στάθηκε τυχερή ήταν η Φένια, η οποία μόλις άκουσε το όνομα της και ενθουσιασμένη αποχώρησε από το σπίτι μαζί με τον περιζήτητο εργένη. Έτσι, οι δυο τους μεταφέρθηκαν σε μια περιοχή με θάλασσα και ανέβηκαν μαζί σε ένα παγκάκι που κρεμόταν στον αέρα.

Η ίδια από την αρχή φάνηκε να εκδηλώνει φανερά τα συναισθήματά της καθώς δεν δίστασε να κάνει την πρώτη κίνηση. Η Φένια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αλέξη τον φίλησε στο στόμα. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση της Φένιας να με φιλήσει στο στόμα ήταν πραγματικά απρόβλεπτη, αφού της είπα εγώ είμαι ο απρόβλεπτος και εκείνη με εξέπληξε».

Δείτε παρακάτω το τρυφερό στιγμιότυπο του Αλέξη Παππά

Ασυγκράτητος ο Αλέξης Παππάς - Τι κάνει με τα κορίτσια όταν κλείνουν οι κάμερες του Bachelor 2

Ξεκατινιάσματα, λογομαχίες με... γαλλικά, κλάματα, απειλές, καβγάδες, δάκρυα, διεκδίκηση, ζήλιες, πάθος και καυτές σκηνές που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, θα δούμε (και είδαμε στην πρεμιέρα) στο The Bachelor του ALPHA!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso από ανθρώπους που εργάζονται στη βίλα κι έχουν δει πολλά στα γυρίσματα του The Bachelor, καθώς τα ραντεβού έχουν προχωρήσει, οι ερωτικές περιπτύξεις του Αλέξη - που όλα... τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει - με τις κυρίες που θέλουν να τον στεφανωθούν θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.

Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης που από το Survivor έχει αποδείξει ότι είναι για πολλά ικανός, θα το... τερματίσει στο κρεβάτι με κάποια από τις παίκτριες όμως - όπως μάθαμε - οι ακραίες ερωτικές περιπτύξεις δίνουν και παίρνουν!

Στην αμερικάνικη βερσιόν του ριάλιτι Εργένης προκειμένου να δει αν έχει χημεία με τις τελικές υποψήφιες νύφες, περνά έντονες ερωτικές βραδιές μαζί τους, οπότε γιατί και στην ελληνική βερσιόν ο Παππάς να μην δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας, προκειμένου να γίνει λίγος ντόρος;