The Bachelor 2: Ποια πήρε στο πρώτο ραντεβού ο Αλέξης Παππάς;

Εξοργισμένες οι υπόλοιπες παίκτριες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ποια πήρε στο πρώτο ραντεβού ο Αλέξης Παππάς;

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του «The Bachelor» είδαμε πως οι 21 παίκτριες είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν όχι μόνο το ενδιαφέρον του Bachelor αλλά και το χρηματικό έπαθλό. Προφανώς η νικήτρια στο τέλος θα είναι μόνο μια πράγμα που κάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ τους ακόμη πιο δύσκολο.

Ο Αλέξης Παππάς μετά από την άφιξή του στην βίλα αποφάσισε να ενημερώσει τις παίκτριες ποια θα πάρει μαζί του στο πρώτο ραντεβού προκειμένου να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Η Φένια είναι το πρώτο ραντεβού του Bachelor και τα κορίτσια αντιδρούν αρνητικά ζητώντας από την Έλενα, που είχε εξασφαλίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης, να το διακόψει.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις των κοριτσιών μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά

The Bachelor 2: Άσχημα τα νέα για τον Παππά - Τρώει "Χ" από το πρώτο ραντεβού

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σήμερα το βράδυ στις 21.00 ο νέος κύκλος του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, στα επόμενη επεισόδια, ο ίδιος πρόκειται να φάει... Χ από μια κοπέλα.

Ρομαντικά ραντεβού, τρυφερά τετ α τετ και φιλιά θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τις υποψήφιες νύφες να δηλώνουν τρελές και παλαβές για τον Έλληνα Bachelor.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Μπούσιου, ούτε οι καυγάδες φαίνεται πως θα αργήσουν να εμφανίστουν! Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς θα έρθει αντιμέτωπος και με μια μια απόρριψη από μια κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού μαζί του δεν θα δείξει μεγάλο ενθουσιασμό και θα επανεξετάσει την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως τελικά αποφασίζει να μην φύγει, μιας και τα χρήματα που παίρνουν οι κοπέλες... δεν τα λες και λίγα!

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»