Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Fishy: Πρεμιέρα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Στην Ιθάκη μαζί με τον Πάνο Κιάμο

Εντυπωσιακά τα πρώτα πλάνα από την νέα ταξιδιωτική εκπομπή του στο MEGA

Fishy: Πρεμιέρα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Στην Ιθάκη μαζί με τον Πάνο Κιάμο
TV24 19.09.2021 19:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Κυριακής (19/9) η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, μέσα από την συχνότητα του MEGA. Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Πάνος Κιάμος.

Οι δύο φίλοι ξεκίνησαν το ταξίδι τους επισκέπτοντας αρχικά την πανέμορφη Ιθάκη. Με την συνοδεία των τραγουδιών του επιτυχημένου τραγουδιστή, οι δύο άντρες μπήκαν στην βάρκα και ξεκίνησαν το ψάρεμα,

Μάλιστα, ο Πάνος Κιάμος έπιασε πρώτος ένα ωραιότατο λυθρίνι, με τον Λάμπρο Βακιάρο έπειτα να ετοιμάζει ένα νοστιμότατο φαγητό για την παρέα.

Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Πάνου Κιάμου, Fishy

Η ανακοίνωση του MEGA για την νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy

Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου. Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:40, το ταξίδι ξεκινά από τη μαγευτική Ιθάκη. Πρώτος καλεσμένος, ο Πάνος Κιάμος. Ποια είναι η σχέση του δημοφιλούς τραγουδιστή με το ψάρεμα;

Ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης επιβιβάζονται στο σκάφος, την «Εύα» όπως τη βάφτισαν, και πηγαίνουν στα βαθιά. Στα 85 περίπου μέτρα ξεκινούν το ψάρεμα. Ο Πάνος Κιάμος δείχνει άνετος και, μάλλον, τα καταφέρνει, μετά τις πολύτιμες συμβουλές του Κώστα Αντωνιάδη. Τι ψάρια θα πιάσει;

Η μέρα συνεχίζεται στην όμορφη Ιθάκη και συγκεκριμένα στο Βαθύ. Εκεί, συναντούν τον Γιώργο Λίλα, ντόπιο κάτοικο του νησιού, ο οποίος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και επαγγελματίας δύτης. Μιλούν για τις καταδύσεις και τους κινδύνους, καθώς και για νάρκες (ενεργές ή μη) που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Κι επειδή το «Fishy» περνάει και από το… στομάχι, σειρά παίρνει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος. Ανάβει φωτιά σε μια ερημική παραλία και μαγειρεύει για την παρέα. Όσο το φαγητό ετοιμάζεται, ο Πάνος Κιάμος παίρνει την κιθάρα και, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στήνουν ένα μικρό party. Το τραπέζι στρώνεται κι ενώ οικοδεσπότης και καλεσμένος απολαμβάνουν τις νοστιμιές που έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος, συζητούν για το τι σημαίνει τελικά η θάλασσα για τον Πάνο Κιάμο και πώς αυτή συνδέεται με τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μετά τη Βάσω Λασκαράκη μου πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορωνοϊό, έκανα πλάκα»

Share