Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Μελέκ - Την απολύουν και άγνωστος μπαίνει στο σπίτι της

Οι σημερινές 20/9 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Μελέκ - Την απολύουν και άγνωστος μπαίνει στο σπίτι της
TV24 20.09.2021 07:57
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολύ δύσκολες στιγμές θα δούμε να περνάει η Μελέκ στο σημερινό 20/9 επεισόδιο της σειράς Elif, Καθώς εκτός ότι θα μπει άγνωστος στο σπίτι τους - ο οποίος την είχε κυνηγήσει της προάλλες - , μια ανακοίνωση θα την καταρρακώσει.

Οι εξελίξεις 20/9 της Elif στο STAR

Η Ελίφ πρόκειται να ξεκινήσει σχολείο. Χρειάζεται όμως να αγοράσει σχολικά είδη και η Μελέκ δεν έχει χρήματα. Η Μελέκ ζητάει από το αφεντικό της προκαταβολή από το μισθό της. Η Ελίφ παίζει με μια φίλη της όταν ένας άντρας χτυπάει την πόρτα του σπιτιού.

O Εμιρχάν μιλάει με τον Τουφάν στη γειτονιά παρά το γεγονός ότι η Ζουλιντέ του το έχει απαγορεύσει. Ο Τουφάν ρωτάει τον Εμιρχάν σχετικά με τον πατέρα του.

Η Ζουλιντέ αναζητά παντού τον Εμιρχάν ενώ την ίδια ώρα ο Τουφάν τον μπερδεύει με όσα του λέει. Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη και υποκρίνεται πως είναι άρρωστη. Υπάρχει κάποιος όμως στην έπαυλη, που δεν την πιστεύει.

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγωνία στην Elif - Δύο άνδρες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της Μελέκ

Σοκ στην Elif - Άγνωστος άνδρας παίρνει στο κυνήγι τη Μελέκ

Share