Big Brother 2: Αρπάχτηκαν ξανά Κωστής και Στηβ - «Θέλω να φύγεις! Σήκω φύγε»

Έχουμε χάσει το μέτρημα πια με τους καυγάδες τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αρπάχτηκαν ξανά Κωστής και Στηβ - «Θέλω να φύγεις! Σήκω φύγε»

Δεν υφίσταται πια να παρακολουθούμε επεισόδιο του Big Brother και να μην δούμε τον Στηβ και τον Κωστή να τσακώνονται μεταξύ τους! Κάτι που φυσικά έγινε και απόψε (22/9).

Ο Κωστής θέλησε να κάνει μια φάρσα στον Στηβ κάτι που τελικά όμως του γύρισε μπούμερανγκ μιας και το αποτέλεσμα ήταν πάλι να καυγαδίσουν.

Ο Στηβ δήλωσε πως έχει κουραστεί να επιβεβαιώνει συνεχώς στον Κρητικό του σπιτιού πως τον αγαπά και τον θεωρεί φίλο του καθώς είναι κάτι που βγάζει τεράστια ανασφάλεια.

Ο Κωστής ανέφερε, από την άλλη, ότι το κάνει για πλάκα κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Στηβ, με τον δεύτερο να του φωνάζει πως θέλει να φύγει από το σπίτι και πως δεν τον αντέχει άλλο.

Ο τσακωμός Στηβ - Κωστή στο Big Brother 2

Η αμήχανη συνάντηση της Σπυροπούλου με τον Στηβ Μιλάτο

Καλεσμένη του 4ου live του Big Brother ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον Alpha.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε φυσικά και έσπευσε να τους ρωτήσει αμέσως για την τότε συνεργασία τους.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν αποκάλυψε: «Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»