The Bachelor 2 - Φαίη: «Τα κορίτσια μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ισχυρή ανταγωνίστρια τους είμαι»

Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή της μετά το κόκκινο τριαντάφυλλο που της έδωσε ο Αλέξης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2 - Φαίη: «Τα κορίτσια μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ισχυρή ανταγωνίστρια τους είμαι»

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο του The Bachelor ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (23/9). Μάλιστα, από την αρχή κιόλας, μερικές παίκτρες επιτέθηκαν στην Φαίη, με αφορμή το κόκκινο τριαντάφυλλο που πήρε χθες από τον Αλέξη αλλά και την αποχώρηση της Άντρεα.

Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που είχε η ίδια με μερικές συμπαίκτριες της, ανέφερε πως δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο.. ισχυρή ανταγωνίστρια τους είναι και πως πρέπει κανονικά να φοβούνται.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες αποκάλυψαν πως κανονικά έπρεπε να φύγει εκείνη και όχι η Άντρεα, με την Αθηνά να βάζει ένα στοπ στην όλη συζήτηση και να τονίζει πως είναι άδικο να της επιτίθονται τόσο άσχημα όλες.

Τα σχόλια των κοριτσιών για την Φαίη και η απάντησή της στο The Bachelor 2

Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο του Bachelor 2 που είδαμε την επιστροφή της Σίας Βοσκανίδου, σας έχουμε φωτογραφίες της 33χρονης Αθηνάς, από πολύ πριν μπει στο παιχνίδι της αγάπης για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά και συγκεκριμένα, πριν κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Αθηνά είναι επιχειρηματίας και από τα 15 της χρόνια δεν τρώει καθόλου κρέας. Ενώ, τα τελευταία 12 είναι ωμοφάφος. Τρώει μόνο ωμά λαχανικά, φρούτα, ρίζες και ξηρούς καρπούς. Όπως είχε δηλώσει πριν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι, της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ δεν αντέχει το ψέμα και την απιστία.

Στο παρελθόν είχε πληγωθεί αρκετά από τις σχέσεις της, όμως τώρα αισθάνεται έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησε στον Bachelor είναι το βλέμμα και οι ώμοι του.

Ωστόσο, η Αθηνά πριν μπει στο Bachelor, δεν είχε σχέση με το σήμερα! Έχει πραγματοποιήσει μερικές πλαστικές επεμβάσεις και άλλαξε αρκετά το πρόσωπο της από το 2017 - 2018. Ενώ, μαζί με τις πλαστικές άλλαξε και το στιλ της.

Έτσι ήταν η Αθηνά πριν από το Bachelor 2 και τις πλαστικές επεμβάσεις

Αθηνά Bachelor πλαστικές