Big Brother 2: Αυτή η τραγουδίστρια είναι η νέα παίκτρια

Είναι φίλη της Ανχελίτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτή η τραγουδίστρια είναι η νέα παίκτρια

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το live του Big Brother 2 μιας και λίγο μετά την είσοδο του Δημήτρη Πυργίδη στο πλατό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσαν την είσοδο μίας νέα παίκτριας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Συγκεκριμένα, η νέα συγκάτοικος είναι η Μαρία Αλεξόγλου, μία τραγουδίστρια η οποία μάλιστα είναι και πολύ καλή φίλη με την Ανχελίτα.

Η Μαρία εξήγησε στους παρουσιαστές πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η είσοδός της στο σπίτι σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο Κώστας μόλις την είδε τρελάθηκε και της εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Η εμφάνιση της νέας παίκτριας στο Big Brother 2

Ποια άλλη παίκτρια μπαίνει στο Big Brother 2

Μια νέα παίκτρια μπαίνει στο Big Brother 2, μετά την αποψινή 24/9 αποχώρηση - ψηφίστε εδώ ποιος θέλετε να παραμείνει - που θα είναι...ντέρμπι. Ωστόσο, το εν λόγω πρόσωπο, το έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση, καθώς ζούσε και μέσα στο σπίτι του Power of Love.

Πρόκειται για μια κοπέλα που συζητήθηκε πάρα πολύ, τόσο όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι όσο και όταν τελικά... κέρδισε τους αντιπάλους της, βγήκε το πιο αγαπητό πρόσωπο και πήρε το χρηματικό έπαθλο. Όμως μετά τον τελικό εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και γενικά από τα media.

Ο λόγος για την Κύπρια Άννα Ελευθερίου και την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Love It, λέγοντας πως μαζί της θα μπουν και άλλοι 2.