Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Η πρώτη γνωριμία της Ανχελίτα με τον μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα

Αμήχανο...

Big Brother 2: Η πρώτη γνωριμία της Ανχελίτα με τον μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα
TV24 24.09.2021 23:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στο σημερινό live του Big Brother 2 ήταν εκτός από τον Δημήτρη Πυργίδη, ο μπαμπάς του Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος μίλησε για τον γιο του καθώς και για τη σχέση που έχει δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με την Ανχελίτα.

«Είναι επιρρεπής στο γυναικείο φύλο. Πριν μπει στο BB είπαμε ότι δεν χρειάζεται άλλους έρωτες γιατί την τελευταία φορά είχε “τραυματιστεί”. Πιστεύω ότι είναι ένας αληθινός έρωτας που προέκυψε. Ξέροντας τον Παναγιώτη έφαγε κεραμίδα με την πρώτη. Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει κουραστεί στη ζωή του και για να χάσει κιλά, έχει δουλέψει 12ωρα ως σερβιτόρος. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και ήταν μοντέλο», είπε αρχικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Η συνάντηση του μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα με την Ανχελίτα

Στη συνέχεια, στο δωμάτιο επικοινωνίας μπήκε ο Παναγιώτης μαζί με την Ανχελίτα, την οποία γνώρισε για πρώτη φορά ο μπαμπάς! Μάλιστα η Ανχελίτα σχολίασε πως είχε άγχος για την εμφάνισή της γιατί κατά κάποιο τρόπο είχε την αίσθηση ότι θα γνωρίσει τα πεθερικά της.

Ο μπαμπάς Πέτσας ωστόσο σχολίασε πως του άρεσε πάρα πολυ το ρούχο της Ανχελίτα και πως είναι όμορφη ό, τι και να φορέσει, ενώ στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις για τη σχέση της με τον γιο του.

«Όταν είδα τις σκηνές από το μπάνιο καμάρωνα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο μπαμπάς του Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα καθώς και τις μεταξύ τους στιγμές στο μπάνιο.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα εξήγησε πως βλέπει με πολύ καλό μάτι τη σχέση του με την Ανχελίτα ενώ για τα επίμαχα πλάνα δήλωσε πως καμάρωνε τον γιο του.

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: «Λύγισε» στον αέρα του live η Ναταλί Κάκκαβα

Big Brother 2: Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Share