"Βόμβα" στην Γη της ελιάς - «Εγώ έβαλα να βγάλουν από την μέση την Μυρτάλη αλλά είναι εφτάψυχη»

Τραγικέ στιγμές για την κοπέλα! Την κλειδώνουν μακριά από όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μυρτάλη στην σειρά Γη της Ελιάς, συνεχίζει να είναι χωρισμένη με τον Στέφανο, ενώ ο Αλέξης βρίσκει ευκαιρία να τη διεκδικήσει. Την ίδια στιγμή η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του δολοφόνου που τη θέλει νεκρή, γεγονός που φτάνει τον Ανέστη σε σημείο να τον βγάλει από τη μέση. Κι ενώ ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της κοπέλας, κάποιος την απάγει και τη φυλακίζει...

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος είναι εξίσου θυμωμένοι μετά τον χωρισμό, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Η Μυρτάλη θεωρεί ότι ο Στέφανος δεν την εμπιστεύεται και ο Στέφανος θεωρεί πως έχει ξεκινήσει κάτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Αλέξη. Ο Αλέξης, από την άλλη, δεν χάνει καιρό και αρχίζει να πολιορκεί εκ νέου τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά: «Αλέξη, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορεί να έχω χωρίσει με τον Στέφανο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Συνεχίζω να σε βλέπω σαν έναν καλό μου φίλο», του λέει κι εκείνος δείχνει τόσο απογοητευμένος όσο και... αποφασισμένος.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης: «Εγώ έβαλα να τη βγάλουν από τη μέση, αλλά βλέπεις είναι εφτάψυχη», της αποκαλύπτει και η Αθηνά τα χάνει: «Είσαι τρελός; Τι έκανες; Δεν καταλαβαίνεις ότι μας έχεις βάλει σε μεγάλο κίνδυνο; Αν αποκαλυφθεί το παραμικρό, καταστραφήκαμε», του φωνάζει έξαλλη. Δείτε όμως και τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στην σειρά.

Γη της ελιάς εξελίξεις mega

Η απαγωγή της Μυρτάλης στην Γη της ελιάς

Στο μεταξύ η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι μετά το συσσίτιο. Κάποιος όμως της την έχει στημένη. Την περιμένει και αιφνιδιαστικά της βάζει στη μύτη και στο στόμα χλωροφόρμιο και τη ναρκώνει. Μόλις η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζει και την απαγάγει… Μετά από ώρες η Μυρτάλη συνέρχεται και έντρομη ανακαλύπτει ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο.

Τότε αρχίζει να φωνάζει βοήθεια, αλλά κανείς δεν βρίσκεται εκεί για να την ακούσει. Την ίδια στιγμή, φοβούμενη η Αθηνά ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, παρακαλάει την Ιουλία να μεσολαβήσει και να μιλήσει στη Μυρτάλη: «Σε παρακαλώ, πες της κι εσύ μια κουβέντα. Δεν μπορώ να με αντιμετωπίζει λες και είμαι εχθρός της. Ξέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια της στάθηκα σαν μητέρα της. Ποτέ δεν ήθελα το κακό της. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μεταξύ μας και δεν φταίω εγώ για τις αποφάσεις του πατέρα της», ισχυρίζεται.

Παράλληλα, κι ενώ κανένας δεν ανησυχεί και δεν έχει αναζητήσει τη Μυρτάλη, η κοπέλα απελπισμένη περνά τη δεύτερη μέρα της μέσα στη «φυλακή» της κι αυτός που την κρατά εκεί μέσα δεν είναι διατεθειμένος να φανερωθεί. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα δέχεται να παντρευτεί τον Μάνο με πολιτικό γάμο στην Αθήνα και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ’ όλους. Ωστόσο η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τη Μυρτάλη, η οποία βέβαια δεν της απαντά και όταν λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί: «Δεν μπορεί η Μυρτάλη να μου γράφει αυτό το μήνυμα. Κάτι συμβαίνει, Μάνο. Δεν είναι φυσιολογική απάντηση αυτή», του τονίζει. Το ίδιο θα παραξενευτεί και η Ιουλία όταν λάβει μήνυμα από τη… Μυρτάλη. Την ώρα που ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά.

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η απαγωγή, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον της Μυρτάλης. Ετσι φτάνουν και στην Αθηνά, η οποία πηγαίνει μετά από κλήση στην αστυνομία, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις επιθέσεις. Η Αθηνά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, όμως στην κυριολεξία τρέμει μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.