The Bachelor 2: Τρόμος για τον Αλέξη Παππά - Ούρλιαζαν στην βίλα μετά την εξαφάνιση παίκτριας

Αποχώρησε οικειοθελώς χωρίς να χαιρετήσει κανέναν και την έψαχναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τρόμος για τον Αλέξη Παππά - Ούρλιαζαν στην βίλα μετά την εξαφάνιση παίκτριας

Χαμός θα επικρατήσει στο αυριανό 29/9 επεισόδιο του Bachelor 2, καθώς θα δούμε μια παίκτρια που θεωρείται φαβορί (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την τελική δυάδα), να αποχωρεί οικειοθελώς. Μάλιστα, οι παίκτριες είδαν πως έλειπε αρκετή ώρα από την βίλα, όμως καμία δεν την έψαξε να δει γιατί δεν εμφανίζεται.

Αφορμή όπως παρατηρούμε από το trailer, θα σταθεί ένας άσχημος τσακωμός που θα έχει με μερικές από τις υπόλοιπες παίκτριες που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Όταν λοιπόν θα μπει ο εργένης στην βίλα και θα ρωτήσει που βρίσκεται η... Άννα, καμία δεν θα έχει την απάντηση, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να την ψάχνουν φωνάζοντας το όνομα της.

Ωστόσο, στις οθόνες μας εμείς, θα δούμε να μαζεύει τα πράγματα της και σιγά σιγά να αποχωρεί, εκτός βέβαια αν τελευταία στιγμή έχουμε κάποια... ανατροπή.

Το 29/9 trailer για το Bachelor 2

Σκάνδαλο με το The Bachelor - Έπαιξαν ακριβώς την ίδια σκηνή με πέρσι

Τι και αν ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλεσμένος στο Πρωινό, έλεγε πως στο Bachelor δεν έχουν γραμμένα κείμενα κλπ, ωστόσο οι σκηνές μιλούν από μόνες τους, ειδικά αν οι τηλεθεατές έβλεπαν και τον περσινό κύκλο όπως τον φετινό.

Ένα δυνατό συμβάν που επιβεβαιώνει το γεγονός πως το ριάλιτι είναι στημένο... είναι ο καβγάς παίκτριας με τις υπόλοιπές κοπέλες και στην συνέχεια το ξέσπασμα της μπροστά από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, είδαμε την Φαίη να αποχωρεί έξαλλη από τον κήπο της βίλας μετά από καβγά που είχε με τις υπόλοιπες παίκτριες, να πηγαίνει στο δωμάτιο και να λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα: «Δεν τις αντέχω, δεν είναι του επιπέδου μου!».

Τα ίδια λοιπόν λόγια είχε πει και στον περσινό κύκλο η Σία Βοσκανίδου - που έκανε πρόσφατα guest εμφάνιση. Είχε φύγει και εκείνη έξαλλη από το κοκτέιλ πάρτι και στην συνέχεια φώναζε στην κάμερα πως… δεν τις αντέχει και ότι δεν είναι του επιπέδου της.