Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη

Ράκος συναισθηματικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη

Η Μαίρη Βαρσάμη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο σπίτι του Big Brother καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση με πολλά άτομα μέσα στο σπίτι.

Η ίδια είναι αρκετά ισχυρογνώμων με αποτέλεσμα να έχει αιχμηρό λόγο όταν και όποτε πιστεύει εκείνη πως χρειάζεται. Βέβαια, η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα συναισθήματά της.

Έτσι, αυτή τη φορά ξέσπασε σε κλάματα καθώς νιώθει αρκετά μόνη αφού θεωρεί πως πάντα θα βρίσκεται στην θέση της υποψήφιας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι. Βέβαια, αποκάλυψε πως χάρηκε αρκετά που μπήκαν νέοι παίκτες στο παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαίρης Βαρσάμη

Big Brother 2: Κατέρρευσε η Σύλια - Δεν μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του Big Brother η Σύλια, με τους παίκτες να μπαίνουν ξαφνικά στο σαλόνι, κρατώντας μια όμορφη τούρτα στα χέρια. Φυσικά, εκείνη έπαθε πλάκα και κατενθουσιάστηε με την κίνηση αυτή.

Λίγο αργότερα, ο Μεγάλος Αδερφός την φώναξε στο δωμάτιο, αποκαλύπτοντας της πως οι γονείς της ήταν αυτοί που έστειλαν την τούρτα. Εκτός από αυτό όμως, οι γονείς αλλά και ο σύντροφος της, της έστειλαν δώρα, συνοδευόμενα από πολύ συγκινητικά γράμματα.

Μόλις η Σύλια τα είδε και τα διάβασε ξέσπασε σε κλάματα, με την ίδια να μην μπορεί να μιλήσει. Ωστόσο, χάρηκε πολύ και αμέσως μετά έδειξε τα δώρα στους υπόλοιπους παίκτες, με τον Στηβ... να γίνει σιωπηλά Τούρκος, μιας και του αρέσει πολύ.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Σύλιας στο Big Brother 2 και τα δώρα από τους δικούς της