Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Πολύ δύσκολες ώρες για την Μελέκ

Καταιγιστικές οι σημερινές (29/9) εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Πολύ δύσκολες ώρες για την Μελέκ
TV24 29.09.2021 09:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Χουμεϊρά αντιδρά πολύ άσχημα όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ προσέλαβε για εκείνη έναν σωματοφύλακα, ενώ έχει επιστρέψει και μια γυναίκα από τα παλιά.

Οι 29/9 εξελίξεις στην Elif στο STAR

Οο Κερέμ επιμένει και ζητάει από τον σωματοφύλακα να ακολουθεί την αδελφή του. Ενώ ο Κερέμ και ο Λεβέντ συζητούν χαλαρά, ανακαλύπτουν πως έχουν συναντηθεί ξανά όταν ο Κερέμ λίγο έλειψε να τον χτυπήσει με τον αυτοκίνητό του. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως ο Εμιρχάν είναι λυπημένος επειδή δεν μπορεί να παίξει έξω στο δρόμο με τους φίλους του. Ο Σαφάκ προσφέρεται να πάει εκείνος βόλτα τον Εμιρχάν.

Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά τσακώνονται επειδή η κοπέλα δεν θέλει σωματοφύλακα. Η Ματσιντέ μιλάει στην Κιγιμέτ για τη φωτογραφία, που έλαβαν και της λέει πως δεν έχουν πει τίποτα στη Χουμεϊρά γιατί δεν θέλουν να την αναστατώσουν. Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να δει η Χουμεϊρά τη φωτογραφία αλλά τελικά η Ματσιντέ καταφέρνει να το αποφύγει. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι όπου δουλεύει ως καθαρίστρια.

Ο Σεντάτ πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ και ζητάει από την Ελίφ να φωνάξει τον μπαμπά της για να διαπιστώσει αν είναι μόνη της. Η Ελίφ καταφέρνει να τον αποφύγει και του λέει πως ο πατέρας της φίλης της Ναζλί θα τους πάει στο πάρκο. Η Ελίφ τρώει τα κουλουράκια, που έφτιαξε η μαμά της και τότε έχει μια ιδέα. Πηγαίνει τα κουλουράκια στο μπακάλικο της γειτονιάς και πείθει την υπάλληλο να τα πουλήσει. Ο Τουφάν βλέπει μόνο του τον Εμιρχάν και τον πλησιάζει αλλά ο μικρός νιώθει άβολα και φεύγει…

Elif σημερινές εξελίξεις

Αποκλειστικό για τη σειρά Elif

Μπορεί στην Elif, ο Ταρίκ να μπήκε στη φυλακή, αλλά θέλει να διορθώσει το λάθος που έκανε με τη Χουμεϊρά και μέσω των ανθρώπων του προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά! Αραγε θα τα καταφέρει; Το TiVi Σίριαλ έχει την απάντηση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Χουμεϊρά, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ταρίκ, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά όλα φαίνονται δύσκολα για την κοπέλα! Η ψυχολογία της είναι άσχημη και νιώθει πως η ζωή της έχει τελειώσει εκεί. Πώς θα μπορέσει να βγει ξανά στον κόσμο που θα την κοιτάζει με λύπηση; Πώς θα μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά άνθρωπο και πόσο μάλλον έναν άντρα;

Από την άλλη η Ματσιντέ προσπαθεί να τη στηρίξει, την πιέζει να ξεκινήσει να βγαίνει έξω από το σπίτι και να φτιάξει ξανά τη ζωή της, υπενθυμίζοντάς της πως είναι ακόμα πολύ νέα! Ομως εκείνη δείχνει να έχει παραιτηθεί από καθετί μπορεί να την κάνει λίγο χαρούμενη. Μέχρι που μία μέρα αποφασίζει να βγει να περπατήσει για να ξεσκάσει λίγο.

Κάθεται σ' ένα πεζούλι και παίρνει βαθιές ανάσες, να ηρεμήσει το μέσα της απ' όσα της συνέβησαν, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας από τους άνδρες του Ταρίκ μπροστά της και της λέει: «Εχεις χαιρετίσματα από τον Ταρίκ! Μου έδωσε αυτό το γράμμα να σου φέρω». Εκείνη εκνευρίζεται και πάει να φύγει: «Δεν ξέρω κανέναν με αυτό το όνομα».

Εκείνος όμως την εμποδίζει: «Μου είπε να στο δώσω και θα το πάρεις! Δεν θέλω μπελάδες», της λέει και της κλείνει ραντεβού την επόμενη μέρα την ίδια ώρα για να δώσει τη δική της απάντηση. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι και κλείνεται στο δωμάτιό της για να το διαβάσει. Μεταξύ άλλων της γράφει: «Ημουν ένα παιχνίδι για τη Ράνα! Δεν αγαπάω καμία άλλη εκτός από εσένα! Ξέρω πως κι εσύ με αγαπάς ακόμα... Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου... Θα σε αγαπάω πάντα».

Elif spoiler νέα σεζόν

Η κοπέλα αναστατώνεται, αλλά δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Την επόμενη μέρα η Ματσιντέ διαβάζει το γράμμα και πανικόβλητη το δείχνει στον Κερέμ. Εκείνος πηγαίνει να βρει την αδελφή του. Την ίδια ώρα η Χουμεϊρά συναντάει τον άντρα του Ταρίκ για να του πει πως δεν θέλει πια καμία σχέση μαζί του: «Να του πεις πως τον μισώ και τον σιχαίνομαι! Πως με σκότωσε με αυτό που μου έκανε και πως δεν θέλω τίποτα από εκείνον, ούτε τηλέφωνα ούτε γράμματα, τίποτα! Δεν θέλω να τον ξέρω». Η συνάντησή τους όμως καταλήγει σε καβγά και ο Κερέμ φτάνει στο σημείο και επιτίθεται στον άντρα αυτόν και τον διώχνει μακριά από την αδελφή.

Νέα «κακιά» στη σειρά

Η Ματσιντέ συγκινείται όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη της αδελφής της, της Κιγιμέτ, την οποία έχει να δει 35 ολόκληρα χρόνια. Η Χουμεϊρά γνωρίζει τη θεία της αλλά δεν την εμπιστεύεται, σε αντίθεση με τον Κερέμ που χαίρεται πολύ όταν τη βλέπει. Η Κιγιμέτ εξηγεί στη Ματσιντέ για ποιους λόγους δεν επέστρεψε και εκείνη νιώθει μεγάλη θλίψη για όσα ακούει.
Οι δύο γυναίκες ανοίγουν τις καρδιές τους η μία στην άλλη και μιλάνε για τα χρόνια που πέρασαν και όσα συνέβησαν. Ομως δεν περνάει καθόλου από το μυαλό της Ματσιντέ πως η αδελφή της έχει σατανικά σχέδια εκδίκησης για την οικογένειά της, καθώς θέλει να τιμωρήσει τη Ματσιντέ διότι τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα άσχημα που της έχουν συμβεί. Ετσι η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη..

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Θανάσιμος κίνδυνος για την οικογένεια της Ματσιντέ - «Δεν υποπτεύθηκαν τίποτα»

Elif: «Που ήσασταν τόσα χρόνια» - Απρόσμενη επίσκεψη για την Ματσιν

Share