Σασμός: Η Αργυρώ συναντιέται με τον Μαθιό - Τα πάνω κάτω στην σχέση της με τον Αστέρη!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (30/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Η Αργυρώ συναντιέται με τον Μαθιό - Τα πάνω κάτω στην σχέση της με τον Αστέρη!

Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, επιστρέφει απόψε (30/9) με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η Αργυρώ έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με έναν από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες, τον Μαθιό, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είναι και αυτός που σκότωσε τον Στεφανή αφήνοντας σε σοκ το Twitter.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Σασμό (30/9)

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά…. Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.

Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη

Ο θάνατος του Στεφανή, στα πρώτα επεισόδιο της σειράς Σασμός ήταν η αρχή μόνο η αρχή των θανάτων στην αναζωπύρωση της βεντέτας Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, καθώς σε λίγα μόλις επεισόδια οι πένθιμες καμπάνες θα σημάνουν ξανά και για την Βασιλική που είναι ήδη γνωστό αλλά και για τον Πετρή Βρουλάκη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Πέτρος μαθαίνει πως η αδερφή του, Αργυρώ, έχει σχέση με τον Αστέρη Σταματάκη, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους σχέση να διαταραχθεί, λίγο πριν τον θάνατό του.

Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι αν η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, θα μείνει πιστή στην υπόθεση, παρουσιάζοντας ως δολοφόνο του Πέτρου τον Αστέρη.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, θέλουν το σενάριο της σειράς να αλλάζει και ο δολοφόνος να είναι άλλος…