Σασμός: Αρρωσταίνει βαριά η Αργυρώ - Στα μαύρα ο Αστέρης

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Αρρωσταίνει βαριά η Αργυρώ - Στα μαύρα ο Αστέρης

Ένα σούπερ αποκλειστικό για την πιο αγαπημένη τηλεοπτική χρονιά της σεζόν, το Σασμό, φέρνει στη δημοσιότητα τo Youweekly.gr!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αργυρώς και ο φύλακας άγγελος

Η Αργυρώ βιώνει ήδη τα πάνδεινα ψυχικά και συναισθηματικά από τον εν εξελίξει απαγορευμένο έρωτά της με τον Αστέρη. "Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες", αποκαλύπτει η Χριστίνα που βλέπει την πολυπόθητη συμφιλίωση των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων να μακραίνει...

Ωστόσο, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα έρθει σύντομα στο φως θα βυθίσει σε απέραντη θλίψη τη νεαρή κοπέλα, καθώς η θεραπεία εξαρτάται όχι μόνο από την επιστήμη αλλά και από έναν άνθρωπο που εμπλέκεται στην βεντέτα η οποία ταλανίζει τις δυο οικογένειες.

Ο Πέτρος, η Στέλλα, ο Αστέρης, η Άσπα, ο Νικηφόρος.. Όποιος κι αν είναι ο σωτήρας της με έναν παράδοξο τρόπο θα μείνει για πάντα ο "φύλακας άγγελος" στη ζωή και στην καρδιά της.

Ωστόσο, σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως και η τύχη της Θοδώρας δεν θα είναι καλή στην συνέχεια της σειράς...

Τι θα δούμε στο σημερινό 30/9 επεισόδιο

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό…

Στο μεταξύ όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, αυτός συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, Αντώνης και Ντίνα έρχονται πολύ κοντά…. Την ίδια ώρα η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει.