The Bachelor 2: Το "καρφί" της Ιζαμπέλας στην Αθηνά New York - «Όμως από εσένα λείπουν τα μυαλά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Το

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να κάνει μια έκπληξη στην βίλα καθώς αποφάσισε να πάει από κοντά προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με τα κορίτσια.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως από την στιγμή που δεν μαγείρεψαν εκείνες, θα οργανώσουν ένα μπάρμπεκιου. Όπως φάνηκε όλες το ευχαριστήθηκαν όσο τίποτα άλλο καθώς πέρα από το γλέντι οι ατάκες δεν έλειψαν για άλλη μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα όλες άρχισαν να χορεύουν ενώ η Ιζαμπέλα ήταν εκείνη η οποία τραγουδούσε. Μόλις μπήκε στην "πίστα" η Αθηνά New York, το ρεπερτόριό της άλλαξε για τα καλά αφού κατέληξε να λέει «Όμως από εσένα λείπουν τα μυαλά».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το The Bachelor 2

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Bachelor 2

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».