The Bachelor 2: Το "καυτό" φιλί του Αλέξη Παππά με την Άννα - Ξέσπασαν τα κορίτσια

Αδιαφορούν ξεκάθαρα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Το

Πριν από λίγο ξεκίνησε το επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου μέσα σε όλα ο Αλέξης Παππάς επισκέφθηκε την βίλα προκειμένου να περάσει χρόνο με τα κορίτσια αλλά και να τις γνωρίσει καλύτερα.

Όπως είναι λογικό όλες είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους στόχο που είναι το έπαθλο αλλά και ο έρωτας του the Bachelor, κοινώς Αλέξης Παππάς. Η Άννα είναι αποφασισμένη να τον κερδίσει αφού φάνηκε.

Οι δυο τους ήρθαν λίγο πιο κοντά με αποτέλεσμα η Άννα και ο Αλέξης να δώσουν ένα "καυτό" φιλί. Φυσικά, τα κορίτσια αντέδρασαν μόλις τους παρατήρησαν μιας και όλες θα ήθελαν να είναι στην θέση της Άννας.

Δείτε παρακάτω τον Αλέξη Παππά μαζί με την Άννα

The Bachelor 2: Η Αλέσια διάλεξε την νικήτρια - Με αυτή ταιριάζει ο Αλέξης Παππάς

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Αλέσια, η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, η οποία εξέτασε τα κορίτσια του The Bachelor 2 και αποκάλυψε ποια είναι ικανή να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Η Αλέσια, έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις στα social media, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξη και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ALPHA αποκάλυψε πως τα έκανε για να του τραβήξει την προσοχή.

Οι δηλώσεις της Αλέσια για το The Bachelor 2

«Ναι τον μπλόκαρα και μετά τον ξεμπλόκαρα και τον μπλόκαρα ξανά για να το δει. Ναι είναι αλήθεια. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να ζούμε τα συναισθήματά μας. Μας αρέσει όταν οι άνδρες ασχολούνται μαζί μας.

Ίσως δεν με ανέφερε στο The Bachelor επειδή είναι πληγωμένος ή επειδή το ξέχασε. Η Αθηνά είναι υπέροχη, ξέρει τι θέλει. Η Έλενα έχει όμορφο χαμόγελο και καλή καρδιά. Η Γιώτα έχει πολύ πάθος.

Νομίζω η Άννα είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να βγαίνει με τον Αλέξη», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.