Σασμός: Ο Αστέρης ξεσκεπάζεται - Η Αργυρώ ανακαλύπτει το τρομακτικό πρόσωπό του

Τα πάνω κάτω στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Αστέρης ξεσκεπάζεται - Η Αργυρώ ανακαλύπτει το τρομακτικό πρόσωπό του

Η σειρά Σασμός έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά. Ωστόσο έχουν προβληθεί μόνο 17 επεισόδια. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά...

Την Δευτέρα 4/10 το ενδιαφέρον και η αγωνία θα κορυφωθεί και το Youweekly.gr έχει το τι θα συμβεί!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο Σασμός 4/10

Στο δέκατο όγδοο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες..

Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει….

Αρρωσταίνει βαριά η Αργυρώ - Στα μαύρα ο Αστέρης

Η Αργυρώ βιώνει ήδη τα πάνδεινα ψυχικά και συναισθηματικά από τον εν εξελίξει απαγορευμένο έρωτά της με τον Αστέρη. "Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες", αποκαλύπτει η Χριστίνα που βλέπει την πολυπόθητη συμφιλίωση των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων να μακραίνει...

Ωστόσο, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα έρθει σύντομα στο φως θα βυθίσει σε απέραντη θλίψη τη νεαρή κοπέλα, καθώς η θεραπεία εξαρτάται όχι μόνο από την επιστήμη αλλά και από έναν άνθρωπο που εμπλέκεται στην βεντέτα η οποία ταλανίζει τις δυο οικογένειες.

Ο Πέτρος, η Στέλλα, ο Αστέρης, η Άσπα, ο Νικηφόρος.. Όποιος κι αν είναι ο σωτήρας της με έναν παράδοξο τρόπο θα μείνει για πάντα ο "φύλακας άγγελος" στη ζωή και στην καρδιά της.

Ωστόσο, σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως και η τύχη της Θοδώρας δεν θα είναι καλή στην συνέχεια της σειράς...