The Bachelor 2: Τα κορίτσια επέλεξαν την Φαίη να πάει ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη

Με την αφορμή πως δεν θα πάρει τριαντάφυλλο, ωστόσο εκείνη πέταξε από τη χαρά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Τα κορίτσια επέλεξαν την Φαίη να πάει ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη

Ένα διαφορετικό ραντεβού είδαμε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο του The Bachelor και αυτό γιατί ο Αλέξης ζήτησε από τα κορίτσια να διαλέξουν αυτά ποια θα είναι αυτή που θα πάει ατομικό ραντεβού μαζί του.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την είσοδο των νέων παικτριών, ξεκίνησε η ψηφοφορία, με τις περισσότερες κοπέλες να επιλέγουν την Φαίη.

Βέβαια, οι περισσότερες την διάλεξαν καθώς πιστεύουν πως δεν είναι μια σοβαρή ανταγωνίστρια και πως δεν έχει καμία ελπίδα να γυρίσει με τριαντάφυλλο.

Ωστόσο, εκείνη καταχάρηκε, μιας και ήθελε πολύ να δει τον Αλέξη.

Η ψηφοφορία των κοριτσιών στο Bachelor 2

Η Αλέσια διάλεξε την νικήτρια - Με αυτή ταιριάζει ο Αλέξης Παππάς

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Αλέσια, η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, η οποία εξέτασε τα κορίτσια του The Bachelor 2 και αποκάλυψε ποια είναι ικανή να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Η Αλέσια, έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις στα social media, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξη και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ALPHA αποκάλυψε πως τα έκανε για να του τραβήξει την προσοχή.

«Ναι τον μπλόκαρα και μετά τον ξεμπλόκαρα και τον μπλόκαρα ξανά για να το δει. Ναι είναι αλήθεια. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να ζούμε τα συναισθήματά μας. Μας αρέσει όταν οι άνδρες ασχολούνται μαζί μας.

Ίσως δεν με ανέφερε στο The Bachelor επειδή είναι πληγωμένος ή επειδή το ξέχασε. Η Αθηνά είναι υπέροχη, ξέρει τι θέλει. Η Έλενα έχει όμορφο χαμόγελο και καλή καρδιά. Η Γιώτα έχει πολύ πάθος.

Νομίζω η Άννα είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να βγαίνει με τον Αλέξη», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.