Big Brother 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα με το μήνυμα της φίλης της

Από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε να "λυγίζει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα με το μήνυμα της φίλης της

Μια πολύ συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother Live, στο οποίο μάλιστα καλεσμένοι ήταν η Μαριαλένα και ο Σάκης.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τη Σαμάνθα στο δωμάτιο επικοινωνίας και οι παρουσιαστές της ανακοίνωσαν πως τρεις άνθρωποι θέλουν κάτι να της πουν. Αυτοί φυσικά ήταν η μητέρα της, ο πατέρας της και η καλύτερη της φίλη.

Η Σαμάνθα φυσικά με το που τους είδαμε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ήταν από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε να "λυγίζει}.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι τρία άτομα τα οποία δεν περίμενα ότι θα στείλουν βίντεο. Οι γονείς μου, ειδικά, δεν το περίμενα. Πρώτον γιατί δεν ξέρουν να μιλάνε καθαρά ελληνικά και γιατί γενικά ντρέπονται. Επειδή στο σπίτι μου έχουμε μεγαλώσει χωρίς να βλέπουμε τηλεόραση, μου είχαν πει πριν μπω ότι δεν θα με βλέπουν. Δεν περίμενα να μου στείλουν βίντεο και χάρηκα πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Σαμάνθα μετά τη προβολή του βίντεο.

Τα κλάματα της Σαμάνθας στο Big Brother Live

Αγνώριστη η Σαμάνθα χωρίς τα κοτσιδάκια στα μαλλιά

Μπορεί με την είσοδο της στο Big Brother 2 να την γνωρίσαμε με μαλλιά κοτσιδάκια και ξανθιά, ωστόσο τα πραγματικά μαλλιά της Σαμάνθας Μίσοβιτς δεν είναι αυτά! Μπήκαμε στο προφίλ της στο Instagram και πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της πριν μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Μπορεί η 18χρονη να έχει σηκώσει θύελλα μέσα στο παιχνίδι λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα της, αφού έχει τσακωθεί με τους μισούς παίκτες, ωστόσο στη ζωή της - σύμφωνα με τις φωτογραφίες της - είναι ένας άνθρωπος που είναι με το χαμόγελο συνέχεια στα χείλη.

Η Σαμάνθα, πριν δεχτεί τηλεφώνημα πως είναι μια από τις παίκτριες που μπαίνει στο Big Brother, είχε εντελώς διαφορετικά τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, το φυσικό της είναι το μελαχρινό και το ίσιο, το οποίο μάλιστα κάνει το πρόσωπο της να είναι εντελώς διαφορετικό.

Η Σαμάνθα να πούμε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία… αλλά όλα αυτά, μετά το Big Brother.