Big Brother 2: Οι απώλειες του Κωστή που του κόστισαν - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Πολύ βαρύ το κλίμα στο αποψινό Live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Οι απώλειες του Κωστή που του κόστισαν - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Όλα όσα έχει περάσει στη ζωή του θέλησε να αφηγηθεί ο Κωστής στο Big Brother Live που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (1/10), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του.

Συγκεκριμένα, ο Κώστης μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το 2008 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που έχει μέχρι στιγμής βιώσει, καθώς είχε δύο απώλειες στην ζωή του.

Η μία ήταν της γιαγιάς του, με την οποία είχε μεγαλώσει και είχε τεράστια αδυναμία αλλά τελικά λίγο πριν φτάσει τα 70 έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο αργότερα, προτού καν συνειδητοποιήσει τον χαμό της γιαγιάς του έρχεται κι αυτός του κολλητού του φίλου, ο οποίος πάλεψε κι αυτός αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο ούτε αυτός τα κατάφερε.

Φυσικά, στο άκουσμα όλων αυτών, όλοι οι παίκτες αλλά κι ο ίδιος ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ τα δάκρυα της δεν συγκράτησε ούτε η Σαμάνθα με το βίντεο των δικών της ανθρώπων.

Η ιστορία του Κωστή που συγκίνησε τους πάντες στο Big Brother

Κόβεται το Big Brother;

Συναγερμός έχει σημάνει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνουν τα περισσότερα projects του φέτος είναι.. μονοψήφια!

Ο ΣΚΑΙ αυτή την σεζόν βασίστηκε πολύ στο Big Brother αλλά και γενικά σε ριάλιτι όπως το Top Chef που έκανε πρεμιέρα και... σχεδόν άνθρωπος δεν το βλέπει! Στα νούμερα της Πέμπτης 30/9, παραδείγματος χάρη, έκανε 3,8% στο δυναμικό κοινό. Που να επιβιώσεις έτσι σε prime time ζώνη με Σασμό και Μέλισσες απέναντι να χτυπάνε οριακά 30αρια;

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα που αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Mega Καλημέρα, οι ιθύνοντες έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι την σκέψη να συμπυκνωθούν κάποια επεισόδια ώστε το τέλος του ριάλιτι να έρθει πιο γρήγορα από ότι ήδη ήταν προγραμματισμένο.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί αλλά αν ο Μεγάλος Αδερφός συνεχίζει να κάνει 10%, όλα μοιάζουν μονόδρομος...