Big Brother 2: «Κατέρρευσαν» Ανχελίτα και Στηβ με την αποχώρηση της Σύλιας

Έβαλε τα κλάματα η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Κατέρρευσαν» Ανχελίτα και Στηβ με την αποχώρηση της Σύλιας

Η αποχώρηση της Σύλιας από το σπίτι του Big Brother ήταν κάτι που στοίχισε ιδιαίτερα και στην Ανχελίτα καθώς και στον Στηβ. Η πρώτη ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ ο δεύτερος σχολίασε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την αποχώρησή της καθώς την ψήφισε.

Η Ανχελίτα εξήγησε πως οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά από το πρώτο λεπτό που μπήκαν στο σπίτι και έτσι, η αποχώρησή της ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Ο Στηβ μετάνιωσε για τον καυγά που είχε μαζί της και κατηγόρησε τον εαυτό του που την έβαλε στη θέση του υποψηφίου.

Τα σχόλια Στηβ και Ανχελίτας για την αποχώρηση της Σύλιας στο Big Brother 2

Ποιος Στηβ; Τα "καυτά" φιλιά της Σύλιας με το σύντροφό της μετά την αποχώρηση

Μπορεί μέσα στο σπίτι του Big Brother ο Στηβ να την κυνηγούσε, ωστόσο η Σύλια είχε και έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της, ο οποίος έβλεπε το τι γινόταν από το σπίτι του. Όπως αποκαλύφθηκε, όντως ενοχλήθηκε με τα όσα έγιναν όμως η αγάπη που έχει στην καλή του είναι μεγάλη.

«Με τον σύντροφό μου μιλήσαμε, ενοχλήθηκε, παρόλα αυτά ποτέ δεν αμφέβαλλε για εμένα. Του ζήτησα και συγγνώμη και του έδωσα δίκιο για αυτά που έβλεπε. Ό,τι φάνηκε συνέβη δεν ήταν θέμα μοντάζ» είχε πει η Σύλια μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ, όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της.

Δυο μέρες μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Σύλια έκανε και την πρώτη της έξοδο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια δημοσίευσε και ένα τρυφερό τους βίντεο όπου φιλιόντουσαν.