Big Brother 2: Έξαλλος ο Στηβ με την Σύλια - «Να τη στείλω να πάει στο αγόρι της αφού...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Έξαλλος ο Στηβ με την Σύλια - «Να τη στείλω να πάει στο αγόρι της αφού...»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2 ο Στηβ τσακώθηκε άσχημα με την Σύλια καθώς αισθάνθηκε πως η ίδια έχει απομακρυνθεί αρκετά από την ίδια τον τελευταίο καιρό μετά από την ερωτική εξομολόγηση που της είχε κάνει παρόλο που ήξερε πως έχει αγόρι.

Η Σύλια είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στον Στηβ πως δεν μπορεί να τον δει ερωτικά παρά μόνο φιλικά. Από εχθές λοιπόν ο Στηβ το έχει πάρει κατάκαρδα μιας και οι σχέση τους είναι αρκετά "φουντωμένη".

Μιλώντας με τον Κώστα, ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του σχετικά με το όλο γεγονός ενώ στο δωμάτιο της επικοινωνίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Να τη στείλω να πάει στο αγόρι της αφού νιώθει άβολα εδώ».

Δείτε παρακάτω την δήλωση του Στηβ

Big Brother 2: Νέα χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ

Μία νέα ειλικρινή συζήτηση έκατσαν να κάνουν ο Στηβ με τη Σύλια στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, μετά τον καυγά του πρώτου με τη Μαίρη και μετά τα όσα ειπώθηκαν για το μεταξύ τους από τον Ισίδωρο.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση», είπε ο Στηβ που φαίνεται πως τρέφει αισθήματα για την Σύλια.

«Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα. Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι», του απάντησε η Σύλια, ενώ από τη μεριά του, ο Μιλάτος της είπε:

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Σου έκανα ένα χαζοφλερτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Η συζήτηση της Σύλιας και του Στηβ στο Big Brother 2