Big Brother 2: «Είναι σκουπίδι» - Ξέσπασε ο Πέτσας κατά του Νίκου

Στα άκρα οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Είναι σκουπίδι» - Ξέσπασε ο Πέτσας κατά του Νίκου

Την μεγάλη ενόχλησή του με τον Νίκο εξέφρασε και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 (4/10) ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος, μετά το live μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη του, αποκαλώντας τον μάλιστα, «σκουπίδι».

Αφορμή για το ξέσπασμα αυτό στάθηκε η απόφαση του Νίκου να βάλει τον Πέτσα και την Ανχελίτα αντιμέτωπους για την διεκδίκηση του βέτο, καθώς και η εξήγηση που έδωσε για αυτό στο live της Παρασκευής.

Ο Πέτσας ήταν πραγματικά έξαλλος με τον Νίκο και έτσι ο Στηβ προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να δει το θέμα με μεγαλύτερη ψυχραιμία, ωστόσο ο θυμός του ήταν μεγάλος και ξεκαθάρισε πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Πέτσα για τον Νίκο

Το "καυτό" πλάνο Πέτσα - Ανχελίτα που συζητήθηκε όσο κανένα

Η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα, έχει έρθει πιο κοντά... από ποτέ. Το ζευγάρι του Big Brother 2 δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του, ακόμη και όταν οι κάμερες τους καταγράφουν. Πολλές επίσης είναι οι φορές που έχουν συζητηθεί στα social media λόγω κάποιων ακατάλληλων κινήσεων....

Πρόσφατα λοιπόν, έκαναν για ακόμη μια φορά το χατίρι του κάμεραμαν και χάρισαν ένα "καυτό" πλάνο στην κάμερα με τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι να φιλούνται με πάθος.

Να σημειώσουμε πως Πέτσας και Ανχελίτα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς παίκτες, άρα η τακτική τους πιάνει.

Το