Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Τραγικές στιγμές για την Μελέκ και την κόρη της Ελίφ - «Φεύγετε αμέσως»

Οι σημερινές 5/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Τραγικές στιγμές για την Μελέκ και την κόρη της Ελίφ - «Φεύγετε αμέσως»
TV24 05.10.2021 09:54
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τραγικές στιγμές συνεχίζουν να βιώσουν ακόμη και τον 5ο κύκλο της Elif, η Μελέκ και η κόρη της Ελίφ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους θα τις διώξει, όμως θα γίνει τελικά τo θαύμα; Ένας όμως άνδρας επίσης... τρομοκρατεί την Μελέκ.

Οι εξελίξεις της Elif στο STAR

Ο Σεντάτ συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί τη Μελέκ, η οποία προσπαθεί να βρει μια λύση για το που θα μείνουν με την Ελίφ. Η Ασλί είναι μάρτυρας της αγωνίας της.

Η Μπιρτσέ κι ο Ακίν ετοιμάζονται για μια παρουσίαση στην εταιρία. Όταν ολοκληρώνουν τη δουλειά τους, ο Ακίν θέλει να μιλήσει στον Μαχίρ και η Μπιρτσέ θυμώνει γιατί πιστεύει πως ο Μαχίρ θα τον ευνοήσει.

Η Μπιρτσέ τα βάζει με τον Ακίν επειδή προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Μαχίρ για να του αναθέσει εξ ολοκλήρου την παρουσίαση. Ο Κερέμ έρχεται και ζητάει από την Μπιρτσέ να προετοιμαστεί καλά για την παρουσίαση, αφού θα την κάνει εκείνη τελικά και η κοπέλα νιώθει άσχημα απέναντι στον Ακίν, επειδή τον αδίκησε.

Η Ασλί είναι αυτή που τελικά νοικιάζει το σπίτι του Σεντάτ κι έτσι η Μελέκ και η Ελίφ δε χρειάζεται να φύγουν.

Αυτό είναι το τέλος της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια για τη Χουμεϊρά

O πόλεμος ξεκινά στην Elif - Η γυναίκα που επιστρέφει και σπέρνει την τραγωδία

Share