Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Απειλούν την Ζουλιντέ να την σκοτώσουν - «Ποιος είναι αυτός ο φλώρος;»

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Απειλούν την Ζουλιντέ να την σκοτώσουν - «Ποιος είναι αυτός ο φλώρος;»
TV24 06.10.2021 08:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια πολύ δύσκολη περίοδο περνάει η Ζουλιντέ στην σειρά Elif, καθώς ένας άνδρας από το παρελθόν θέλει να την κάνει πάλι δική του. Μάλιστα, θα φτάσει στο σημείο να την απειλήσει με την ίδια της τη ζωή. Θα καταφέρει να σωθεί από αυτή την "φυλακή" ή θα καταλήξει σαν την Μελέκ (τι της συμβαίνει;).

Οι 6/10 εξελίξεις της Elif στο STAR

Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται για την πρώτη της μέρα στο γραφείο και είναι ενθουσιασμένη.

Η Λεμάν είναι δυσαρεστημένη με την Αλέβ επειδή την απέτρεψε από το να εκδικηθεί τη Ζουλιντέ. Η Αλέβ όμως έχει μεγαλύτερα σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν και τον Τουφάν, ώστε να καταφέρει να καταστρέψει τη Ζουλιντέ.

Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα τη σκοτώσει ή θα σκοτώσει τον Σαφάν αν δεν τον αφήσει να δει τον γιο του.Η Μπιρτσέ κι ο Ακίν κάνουν μια επιτυχημένη παρουσίαση κι όλοι μένουν ευχαριστημένοι.

Αργότερα, ο Μαχίρ μιλάει ιδιωτικά με τον Ακίν και φαίνεται ότι οι δυο άντρες καταστρώνουν ένα σχέδιο κατά της εταιρίας και της οικογένειας του Κερέμ. Η Χουμεϊρά φτάνει στην εταιρία κι όλοι την υποδέχονται με χαρά.

Αυτό είναι το τέλος της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο άνδρας που έχει εμμονή με την Μελέκ - Θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους

Elif: Η Χουμεϊρά καταρρέει στο δρόμο - Ο άνδρας που θα την πιάσει τελευταία στιγμή

Share